Δεν επιτεύχθηκε τελικά κοινός λόγος μεταξύ δημοσίου και συνδικαλιστών της ΛΑΡΚΟ, με στόχο να διατηρηθούν, όπως επιδιώκουν οι εργαζόμενοι, οι θέσεις εργασίας ως τον χρόνο μετάβασης του συγκροτήματος στον νέο ιδιοκτήτη.
_x000D_
Έτσι, τα πέντε σωματεία δεν ήραν την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν για να μπλοκάρουν τις μαζικές απολύσεις και η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.
_x000D_
Η πρόεδρος της έδρας εξέδωσε προσωρινή διαταγή, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται να γίνουν μαζικές απολύσεις έως την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου. Όπως είπε η ίδια, η απόφαση πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα.
_x000D_
Σε κάθε περίπτωση, η πώληση της ΛΑΡΚΟ για άλλη μία φορά παραμένει στον αέρα, όσο διαρκεί η εργασιακή εκκρεμότητα. Εάν το δικαστήριο εκδώσει τελικά απόφαση υπέρ των σωματείων της ΛΑΡΚΟ, είναι σαφές ότι «φρενάρεται» ο στόχος δημοσίου και ΤΑΙΠΕΔ για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών από ενδιαφερόμενους επενδυτές τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Νεκρές σε σφραγισμένο δωμάτιο στου Ζωγράφου βρέθηκαν μάνα και κόρη
- CFOs: Η Τεχνητή Νοημοσύνη και το cloud επανακαθορίζουν τον ρόλο τους
- LG OLED M: Η τηλεόραση χωρίς καλώδια γίνεται πραγματικότητα
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Ήπια πτώση στο άνοιγμα αλλά βουτιά -12% για Credia και νέα πτώση για Metlen
- AKTOR: Η Maria Rita Galli νέα διευθύνουσα σύμβουλος στην AKTOR LNG
- Πέθανε ο πρώην άσος της ΑΕΚ και της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, Βασίλης Γκούμας
- ΕΚΤ: Πρόστιμο €6,2 εκατ. ευρώ σε BofA Securities Europe για παραβίαση κανόνων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








