Πρωτοβουλία για την ανακούφιση των οφειλετών-πελατών της που διαθέτουν πλέον πολύ χαμηλό εισόδημα εξαιτίας της κρίσης, ανακοινώνει η Τράπεζα Πειραιώς. Η Διοίκηση της Τράπεζας αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα σε πρόγραμμα διαγραφής ή προνομιακής ρύθμισης των οφειλών των οικονομικά αδύναμων πελατών της, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
Συγκεκριμένα:
1. Διαγράφει το 100% των συνολικών οφειλών μέχρι 20.000 ευρώ, για όλα τα Καταναλωτικά Δάνεια και τις Πιστωτικές Κάρτες.
2. Παγώνει τα Στεγαστικά Δάνεια και διαγράφει τους τόκους για όσο διάστημα οι δικαιούχοι υπάγονται στις διατάξεις του Νόμου 4320/2015.
Στο πρόγραμμα αυτό της Τράπεζας Πειραιώς εντάσσονται οι δικαιούχοι του Νόμου 4320/2015, όσοι δηλαδή πληρούν τα σχετικά εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για την ένταξή τους στο Νόμο. Πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους θα δίδονται και από τα 803 καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ελλάδα και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.piraeusbank.gr.
Η παρέμβαση αυτή της Τράπεζας Πειραιώς για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, αντανακλά τη γενικότερη κινητοποίηση της Τράπεζας για την κάλυψη των αναγκών της οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας, μέσα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της κρίσης, σηματοδοτώντας την προσπάθεια όλων μας για μια νέα αρχή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Qualco: Προχωρά σε δημόσια προσφορά και μεγάλη αύξηση κεφαλαίου με αποτίμηση 600 εκατ. ευρώ
- H 3G Capital εξαγοράζει την Skechers και η μετοχή κάνει άλμα 25%
- Δημοσκόπηση ALCO: Άνοδος για Ν.Δ. και Πλεύση, απώλειες για ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ
- Μιλένα Αποστολάκη: Μόνο από την Προεδρία της Κυβέρνησης προέκυψαν 100 μετακλητοί υπάλληλοι
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 30% η ΝΔ, στο 16,5% η Κωνσταντοπούλου, «βουτιά» Ανδρουλάκη
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μικτά πρόσημα – Άλμα 8% για Erste Bank
- Αλλαγή στάσης από Τραμπ: Η Ρωσία «θα πρέπει να εγκαταλείψει πλήρως την Ουκρανία»
- Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Τατάρ: «Η προσέγγιση “γιαβάς – γιαβάς” στο κυπριακό πρόβλημα δεν αποδίδει»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις