Συνέχεια στην πτώση έδωσαν σήμερα οι πωλητές στο χρηματιστήριο Αθηνών, το οποίο για ακόμη μία φορά υπερασπίστηκε τις 900 μονάδες, αν και πλέον οι δυνάμεις εξανεμίζονται και το κλίμα παραμένει αρνητικό.
Ειδικότερα, ο γενικός δείκτης έκλεισε με απώλειες 0,87% στις 902,98 μονάδες, ενώ σήμερα κινήθηκε μεταξύ 899,99 μονάδων (-1,20%) και 911,46 μονάδες (+0,06%). Ο τζίρος ανήλθε στα 54,9 εκατ. ευρώ και ο όγκος ανήλθε στα 29,1 εκατ. τεμάχια, ενώ μέσω προσυμφωνημένων συναλλαγών διακινήθηκαν 5,8 εκατ. τεμάχια.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με πτώση 0,78%, στις 2.261,63 μονάδες, ενώ στο +0,36% ολοκλήρωσε τις συναλλαγές ο Mid Cap και στις 1.259,45 μονάδες. Ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε με απώλειες 0,61% στις 798,47 μονάδες.
Στο ταμπλό τώρα, ο ΟΤΕ έκλεισε με απώλειες 3,29%, ενώ ΔΕΗ, Titan και MotorOil ακολούθησαν με πτώση που ξεπέρασε το 2%. Άνω του 1% ήταν οι απώλειες σε ΕΧΑΕ, Aegean, Eurobank, Ελληνικά Πετρέλαια, ΟΠΑΠ, Μυτιληναίος και ΕΥΔΑΠ, ενώ ήπια πτωτικά έκλεισαν οι ΓΕΚ Τέρνα, ΟΛΠ, Πειραιώς, Εθνική και Φουρλής.
Στον αντίποδα, ΑΔΜΗΕ και Σαράντης έκλεισαν με κέρδη 1,89% και 1,81% αντίστοιχα, ενώ ήπια ανοδικά ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές οι Τέρνα Ενεργειακή, Jumbo, CocaCola, AlphaBank και Βιοχάλκο. Χωρίς μεταβολή οι Λάμδα και Ελλάκτωρ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- CPI Α.Ε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ - Οικονομική έκθεση CPI A.E. (2026,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- ΝΑΚΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ - Οικονομική έκθεση ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. (2026,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- «Χωριάτικο»: Προφυλακίστηκε ο Άγγελος Γιαννακόπουλος
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Οι ισχυρές εταιρικές επιδόσεις έφεραν κέρδη – Στο επίκεντρο η ΕΚΤ
- Γκράβα: Ανοίγουν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου τα σχολεία – Κλειστή η παροχή φυσικού αερίου
- KAFEA TERRA: Αύξηση τζίρου 17,7% στα 139,4 εκατ. ευρώ το 2025, αλλά μείωση κερδών 16,6%
- Δικηγορικοί Σύλλογοι κατά κυβέρνησης για τα «κόκκινα» δάνεια: «Προκλητική ρύθμιση υπέρ τραπεζών και funds»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








