Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση 0,77%
Πτωτικά κινείται το Χρηματιστήριο με τους επενδυτές να στρέφουν το βλέμμα τους στις παγκόσμιες εξελίξεις και στην απόφαση της Fed που αναμένεται αύριο, Τετάρτη.
O Γενικός Δείκτης κινείται πτωτικά κατά 0,68% στις 1.412 μονάδες, ενώ η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 19,68 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση 0,77%, ενώ ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί 0,42%. O τραπεζικός δείκτης σημειώνει απώλειες 0,74%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Τέρνα Ενεργειακή (+0,73%), της Ελλάκτωρ (+0,61%) και της Viohalco (+0,54%). Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Σαράντης (-5,00%), της Jumbo (-2,55%), της Πειραιώς (-1,58%) και της Μυτιληναίος (-1,26%).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Intertech: Από 18 Ιουνίου η περίοδος αποδοχής της δημόσιας πρότασης από την CD – MEDIA SE
- Howden Hellas: Νέος Senior Account Executive ο Τάσος Κουτσουμπής
- Ιράν – Φρουροί της Επανάστασης: Χτυπήσαμε το αρχηγείο της Μοσάντ
- Hisense: Επίσημος συνεργάτης του FIFA Club World Cup™ 2025
- RE/MAX: Οι περισσότεροι Έλληνες αγόρασαν το 2024 διαμερίσματα 76 έως 100 τ.μ.
- ΕΚΤ: Σε λειτουργία το νέο Σύστημα Διαχείρισης Εγγυήσεων του Ευρωσυστήματος
- Μ. Ανατολή: Οι ναυτιλιακές αρχίζουν να αποφεύγουν τα Στενά του Ορμούζ, ενώ αυξάνονται τα ναύλα
- Μαρία Ρίτα Γκάλι (ΔΕΣΦΑ): Οι υποδομές φυσικού αερίου διασφαλίζουν ότι έχουμε αξιόπιστη ενέργεια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις