Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 1,13% στις 21.142 μονάδες
Πέφτουν στο άνοιγμα οι ευρωπαϊκές αγορές στο ξεκίνημα των συναλλαγών, με τους επενδυτές να αναμένουν την ανακοίνωση εταιρικών κερδών και την τελευταία απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για τα επιτόκια.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 1,13% στις 21.142 μονάδες, όπως στο Παρίσι ο CAC διολισθαίνει 0,9% στις 7.856 μονάδες όπως στο Λονδίνο ο FTSE100 υποχωρεί 0,39% στις 8.466 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει απώλειες 0,81% στις 36.082 μονάδες και στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται 0,45% χαμηλότερα στις 11.925 μονάδες.
Αυτή την εβδομάδα, η ευρωζώνη και οι μεγάλες ευρωπαϊκές οικονομίες της, Γαλλία και Γερμανία, δημοσιεύουν στοιχεία για την ανάπτυξη ενώ η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μαζί με την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ θα παρακολουθούνται στενά, καθώς ανακοινώνουν τις τελευταίες αποφάσεις τους για τη νομισματική πολιτική.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οι ΗΠΑ κατέρριψαν ιρανικό drone που πλησίαζε το αεροπλανοφόρο Abraham Lincoln
- Συνεχίζει την άνοδο ο χρυσός καθώς εντείνονται οι εντάσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Η βουλγάρικη εταιρεία Vestitel που θέλει να διασυνδέσει τεχνολογικά την Ελλάδα
- Μικτές τάσεις στα ασιατικά χρηματιστήρια λόγω τεχνητής νοημοσύνης
- Η νέα γενιά Παππά μπαίνει στον τουρισμό με ξενοδοχείο στην Αντίπαρο
- Coca Cola Hellas: Συγκρατημένη αισιοδοξία για το 2026 στα αναψυκτικά
- Στο Αμπου Ντάμπι για διαπραγματεύσεις οι εκπρόσωποι Ουκρανίας – Ρωσίας – ΗΠΑ
- Στο “ραντάρ” της ΑΑΔΕ πλέον οι συναλλαγές με κρυπτονομίσματα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








