Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,63% στις 23.189 μονάδες
Πτωτικά κινούνται στο άνοιγμα οι ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στην κλιμάκωση της πολεμικής σύγκρουσης Ισραήλ-Ιράν και στις επιπτώσεις που έχει στην παγκόσμια οικονομία.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,63% στις 23.189 μονάδες, στο Λονδίνο ο FTSE υποχωρεί 0,38% στις 8.810 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC διολισθαίνει 0,% στις 7.606 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει πτώση 0,54% στις 39.219 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται χαμηλότερα 0,61% στις 13.850 μονάδες.
Αμερικανοί αξιωματούχοι προετοιμάζουν επίθεση στο Ιράν ακόμα και το Σαββατοκύριακο, αν και ο Τραμπ δεν έχει δώσει ακόμα «οριστική διαταγή», όπως μεταδίδει το Bloomberg, αντιδρά η βάση MAGA. Νέες επιθέσεις με πυραύλους από το Ιράν, επλήγη νοσοκομείο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τέσσερις νεκροί στο Λίβανο από επιδρομές του Ισραήλ
- Κλειστοί δρόμοι στη Θεσσαλονίκη Σάββατο και Κυριακή λόγω του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»
- Ο Ερντογάν απέπεμψε τον υπουργό Παιδείας λόγω των ενόπλων επιθέσεων σε σχολεία
- Ο Αραγτσί αποχώρησε από το Πακιστάν χωρίς συνάντηση με Αμερικανούς αξιωματούχους
- Ελλάδα και Γαλλία στρατηγική συμμαχία για μια ισχυρότερη Ευρώπη
- Τι προβλέπει το μνημόνιο με τη Γαλλία για την πυρηνική τεχνολογία
- Καθαρισμοί οικοπέδων: Έως 15 Ιουνίου δήλωση καθαρισμού
- Η Euronext εγκαινιάζει Κέντρο Τεχνολογίας και Υποστήριξης στην Αθήνα, ενισχύοντας το τεχνολογικό της αποτύπωμα στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








