Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας που είχε το συγκεκριμένο κατάστημα
Συναγερμός σήμανε το βράδυ στην Ομόνοια λόγω πυροβολισμών μέσα σε μπαρ ενός Τούρκου υπηκόου, κουρδικής καταγωγής.
Μαζί με τον ιδιοκτήτη, την ώρα της επίθεσης, βρίσκονταν ακόμη τρεις ομοεθνείς του. Οι δύο δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν τον έναν από τους υποψήφιους στόχους. Πυροβόλησαν μία φορά εναντίον του χωρίς να τον πετύχουν, ενώ ο δεύτερος πυροβολισμός ήταν στο πάτωμα, δείγμα ότι επρόκειτο για προειδοποιητικές βολές.
Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας που είχε το συγκεκριμένο κατάστημα και φαίνεται ότι έχουν ταυτοποιήσει το όχημα με το οποίο διέφυγαν από το σημείο οι δράστες.
Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν δύο κάλυκες των εννέα χιλιοστών τους οποίους και περισυνέλλεξαν, προκειμένου να τους στείλουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αναγνώρισε τους δράστες, οι οποίοι αναζητούνται από τις Αρχές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- ΟΠΑΠ: Λήγει στις 31/12 η προθεσμία είσπραξης του μερίσματος χρήσης 2019
- Υπερταμείο: Νέος πρόεδρος, CEO και νέα μέλη ΔΣ στη ΔΕΘ – HELEXPO
- Allwyn: Νέες αγορές μετοχών του ΟΠΑΠ
- Alpha Bank: Συμφωνία για τη συγχώνευση Universal Life και Altius Insurance
- Αγρότες: Σύσκεψη το μεσημέρι (14:00) στη Νίκαια – Κλείνουν Εθνικοί και παρακαμπτήριοι οδοί
- Μητσοτάκης: Η Ευρώπη στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της Ουκρανίας
- Intralot: Νέες αγορές μετοχών από τον Σωκράτη Κόκκαλη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








