Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας που είχε το συγκεκριμένο κατάστημα
Συναγερμός σήμανε το βράδυ στην Ομόνοια λόγω πυροβολισμών μέσα σε μπαρ ενός Τούρκου υπηκόου, κουρδικής καταγωγής.
Μαζί με τον ιδιοκτήτη, την ώρα της επίθεσης, βρίσκονταν ακόμη τρεις ομοεθνείς του. Οι δύο δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν τον έναν από τους υποψήφιους στόχους. Πυροβόλησαν μία φορά εναντίον του χωρίς να τον πετύχουν, ενώ ο δεύτερος πυροβολισμός ήταν στο πάτωμα, δείγμα ότι επρόκειτο για προειδοποιητικές βολές.
Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας που είχε το συγκεκριμένο κατάστημα και φαίνεται ότι έχουν ταυτοποιήσει το όχημα με το οποίο διέφυγαν από το σημείο οι δράστες.
Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν δύο κάλυκες των εννέα χιλιοστών τους οποίους και περισυνέλλεξαν, προκειμένου να τους στείλουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αναγνώρισε τους δράστες, οι οποίοι αναζητούνται από τις Αρχές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σημαντική αύξηση κεφαλαίου 14 εκατ. ευρώ για Praktiker Hellas
- Από τις ΑΠΕ στα Data Centers ο Λεωνίδας Παναγάκος της Solar Cells
- Δημόσιοι Υπάλληλοι: Το ΣτΕ, οι διαρροές και τα σενάρια επαναφοράς των «Δώρων»
- Πρώτη στη λίστα των εργασιακών παραβιάσεων η ψηφιακή κάρτα
- Δύο ξένοι στη θέση δύο Ελλήνων στο Δ.Σ. της PepsiCo Hellas
- Συνέντευξη Μητσοτάκη στον Παπαχελά: Θα την ξεχάσουμε γρήγορα
- Τζιάνι Ινφαντίνο (Πρόεδρος FIFA): Η Ρωσία πρέπει να επιστρέψει στις διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις
- Εισιτήρια για Final Four της Euroleague στην Αθήνα: Από 10/2 οι πωλήσεις
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








