Η εταιρεία εξηγεί ότι η διαδικασία πώλησης τώρα, βρίσκεται στη φάση της υποβολής μη δεσεμυτικών προσφορών - Μοιρασμένες οι πιθανότητες να καταθέσει ή όχι δεσμευτική προσφορά
Δεύτερη ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της εταιρείας Quest, σχετικά με το θέμα της πώλησης της Κωτσόβολος από την βρετανική Currys, καθώς στην πρώτη ανακοίνωση η ίδια δεν απέδωσε ορθά το ενδιαφέρον της στη διαδικασία. Στη δεύτερη ανακοίνωση εξηγεί ότι δεν έχει καταθέσει δεσμευτική προσφορά, αλλά συμμετέχει στη διαδικασία, η οποία βρίσκεται στη φάση της κατάθεσης μη δεσμευτικών, ενδεικτικών προσφορών.
Για το εάν θα καταθέσει δεσμευτική προσφορά δεν το ξεκαθαρίζει. Διευκρινίζει ότι το αφήνει ανοιχτό. εάν και εφόσον συναφθεί οποιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία θα ενημερώσει αμροδίως.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Quest:
Η Quest Συμμετοχών Α.Ε. (‘’QUEST”) σε συνέχεια της από 4-8-2023 ανακοίνωσής της και μετά από επόμενα της ως άνω ανακοίνωσης δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι δεν συμμετέχει στη διαδικασία πιθανής εξαγοράς της Κωτσόβολος, επισημαίνει ότι, ως ανέφερε στην ως άνω ανακοίνωσή της, δεν έχει καταθέσει προσφορά δεσμευτικού χαρακτήρα, για την οποία θα είχε υποχρέωση ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού. Ειδικότερα διευκρινίζεται ότι η ‘’QUEST” συμμετέχει στη διαδικασία της Κωτσόβολος, η οποία σε αυτό το στάδιο είναι στη φάση κατάθεσης ενδεικτικών & μη δεσμευτικών προσφορών, έχοντας αντίστοιχα καταθέσει τη δική της ενδεικτική & μη δεσμευτική προσφορά. Έπεται η εξέλιξη της διαδικασίας, συνεπώς δεν είναι βέβαιο ότι η εν λόγω διαδικασία θα οδηγήσει σε οριστική συμφωνία με την QUEST.
Η QUEST θα προβεί, σύμφωνα με το νόμο, αμελλητί, στις απαιτούμενες ανακοινώσεις προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, εάν και εφόσον συναφθεί οιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις