Ο 13χρονος Έλληνας τενίστας νίκησε με 7-6(3), 2-6, 6-1 τον Αυστριακό Μόριτζ Φράιταγκ
Σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό στο Μοστ της Τσεχίας, ο Ραφαήλ Παγώνης απέδειξε για ακόμη μια φορά το τεράστιο ταλέντο του, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή του στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τένις U14. Ο 13χρονος Έλληνας τενίστας νίκησε με 7-6(3), 2-6, 6-1 τον Αυστριακό Μόριτζ Φράιταγκ, παίρνοντας ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα του στον τελικό του Wimbledon U14.
Παρότι έχασε για πρώτη φορά σετ στη διοργάνωση, ο Παγώνης διατήρησε την ψυχραιμία του και στο καθοριστικό τρίτο σετ κυριάρχησε απόλυτα, χάνοντας μόλις ένα γκέιμ. Με εξαιρετικό ρυθμό, ενέργεια και αποφασιστικότητα, ολοκλήρωσε τον αγώνα με εμφατικό τρόπο και πανηγύρισε μια τεράστια νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.
Ο νεαρός Έλληνας, που βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα, θα διεκδικήσει το τρόπαιο στον έκτο σερί τελικό. Αντίπαλός του θα είναι ο Ολλανδός Λόρενς Ντράιβερ, Νο.5 του ταμπλό και Νο.6 στην ευρωπαϊκή κατάταξη, ο οποίος απέκλεισε τον Σέρβο Μαξ Λόριντσικ με 6-4, 6-1 στον άλλο ημιτελικό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ιδρύθηκε το «Ελληνικό Εργοστάσιο Τεχνητής Νοημοσύνης Α.Ε.»
- Αττική Οδός: Κανονικά η κυκλοφορία στη σήραγγα Λιοσίων την Παρασκευή από τις 6 π.μ.
- Metron Analysis: Στο 21,4% η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου – Στο 70% η αρνητική γνώμη για την κυβέρνηση
- «Βιολάντα»: Ο Τζιωρτζιώτης ρίχνει ευθύνες στον Παπαστεργίου – Τι απαντούν συνεργάτες του υπουργού
- Έφτασε στην Ύδρα ο Μπραντ Πιτ για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του «The Riders»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κατοχύρωση κερδών – Προσγείωση 6,75% από Airbus
- Συνάντηση Μητσοτάκη, Modi για εμβάθυνση σχέσεων σε άμυνα, ναυτιλία, ναυπηγεία και υποδομές
- Τραμπ: «Ίσως κάνουμε συμφωνία με το Ιράν, αλλά θα το μάθετε σε 10 μέρες»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








