Η Σαμπαλένκα διατηρεί μια ιδιαίτερη σχέση με το νησί των ανέμων, το οποίο είχε επιλέξει και πέρυσι για τις διακοπές της μετά το τουρνουά του Ρολάν Γκαρός
Στην Μύκονο βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα η Αρίνα Σαμπαλένκα, προκειμένου να ξεκουραστεί για λίγο, πριν επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.
Η γοητευτική τενίστρια και Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, χαλάρωσε με τον Έλληνα σύντροφο της Γιώργο Φραγκούλη και ένα φιλικό τους ζευγάρι στο Principote.
Απόλαυσε το μπάνιο της και κατόπιν γευμάτισε στο εστιατόριο, όπου μετά τις τρεις η ατμόσφαιρα αλλάζει άρδην.
Η καλλονή από την Λευκορωσία και ο σύντροφος της διασκέδασαν πιο χαλαρά από τους υπόλοιπους θαμώνες, κάποιοι εκ των οποίων ανεβαίνουν ακόμη και στα τραπέζια του εστιατορίου για να χορέψουν ξέφρενα.
Η Σαμπαλένκα διατηρεί μια ιδιαίτερη σχέση με το νησί των ανέμων, το οποίο είχε επιλέξει και πέρυσι για τις διακοπές της μετά το τουρνουά του Ρολάν Γκαρός.
Φέτος επανήλθε μετά το Γουίμπλεντον, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά για να πάρει τις καλοκαιρινές ανάσες που χρειάζεται.
Δείτε τις φωτογραφίες της Αρίνα Σαμπαλένκα στη Μύκονο



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Χρήστος Τσίτουρας Διοικητής της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας
- Ελβετία: Αμετάβλητα στο 0% τα επιτόκια από την Κεντρική Τράπεζα
- ΤτΕ: Αυξήθηκαν κι άλλο 0,3% τα ενοίκια γραφείων και 0,4% καταστημάτων το α΄ εξάμηνο 2025
- ΔΥΠΑ: Από 17/12 οι προπληρωμές επιδομάτων και Δώρου Χριστουγέννων
- Eurostat: Στο 49,3% η συμμετοχή των ΑΠΕ στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στην ΕΕ το γ΄ τρίμηνο – Στο 49% η Ελλάδα
- ΕΛΣΤΑΤ: Οριακή μείωση (0,1%) στις νέες άδειες κυκλοφορίας αυτοκινήτων τον Νοέμβριο 2025
- ΕΚΤ: Απλοποιεί κανόνες κεφαλαιακής επάρκειας στις μεγάλες τράπεζες, μειώνει την εποπτική πίεση στις μικρές
- Eurostat: Το 20% των επιχειρήσεων της ΕΕ χρησιμοποίησαν την τεχνητή νοημοσύνη το 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








