Επιχειρήσεις

Sabο: Συμμετέχει στην κατασκευή εργοστασίου παραγωγής δομικών υλικών στο Βόρειο Ιράκ

Financialreport.gr

Η εταιρεία έχει εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 30 χώρες

Σε σημαντικό έργο για την κατασκευή εργοστασίου στο Βόρειο Ιράκ συμμετέχει το τελευταίο χρονικό διάστημα η εταιρεία Sabo από την Εύβοια.

Ειδικότερα, κατά όσα έγιναν γνωστά από την εταιρεία, οι ομάδες Heavy Clay & Power Distribution της SABO, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ολοκλήρωση ενός σύγχρονου εργοστασίου Παραγωγής Δομικών υλικών (κεραμική πρώτη ύλη), δυναμικότητας 1.200 τόνων / ημέρα που αποτελεί την πιο πρόσφατη μεγάλη επένδυση του γνωστού Group εταιρειών HEWA στο Erbil του Ιράκ .

Στο πλαίσιο των ηλεκτρολογικών εργασιών του έργου, οι μηχανικοί της εταιρείας ανέλαβαν την κατασκευή 4 Γενικών Πινάκων Διανομής σύμφωνα με το IEC 61439 (σειράς EatonxEnergy Main, 3x4000A and 1x2000A), στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις της Μονάδας Κατασκευής Ηλεκτρολογικών Πινάκων της SABO S.A. στο Βασιλικό της Χαλκίδας.

Οι πίνακες περιλαμβάνουν:
– Γενικούς Διακόπτες, που θα συνδεθούν με busducts καθορισμένων θέσεων
– Πεδία αναχωρήσεων τύπου Box Solution με διαμερισματοποίηση 3b

Κατά όσα τονίζονται από την εταιρεία, «το έργο αυτό αποτελεί μία σημαντική στρατηγική συνεργασία στην ιδιαίτερα ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά του βορείου Ιράκ (Κουρδιστάν), καθώς ενισχύει την εξαγωγική δράση της εταιρείας και το εύρος των ολοκληρωμένων λύσεων που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εντός και εκτός συνόρων».

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu