Το σημείο που βρέθηκε είναι σε άλλη κατεύθυνση από εκεί που είχε εντοπιστεί το κινητό της τηλέφωνο
Νεκρή εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η 65χρονη Ολλανδή τουρίστρια, η οποία αγνοούνταν στη Σάμο από το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης 22 Αυγούστου.
Κατά πληροφορίες του SamosVoice, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε περιοχή ανάμεσα στο Πυργάκι και Γυμνάσιο από μέλος της ομάδας των Ολλανδών διασωστών, που βρισκόταν μόνος του στο συγκεκριμένο σημείο, χωρίς σκύλο και κινητοποιήθηκε από την έντονη μυρωδιά της προχωρημένης σήψης της σορού.
Το σημείο που βρέθηκε είναι σε άλλη κατεύθυνση από εκεί που είχε εντοπιστεί το κινητό της τηλέφωνο και όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες.
Επί επτά ημέρες πραγματοποιούνταν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή των αρχαίων τειχών πάνω από το Πυθαγόρειο, από 2 ομάδες ΣμηΕΑ – ΙΚΑΡΟΣ της Π.Υ., ΔΑΙΔΑΛΟΣ της ΕΟΔ, καθώς και από τα 8 σκυλιά της Ολλανδικής ομάδας που έφτασε στη Σάμο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μελίντα Φρεντς Γκέιτς για Έπσταϊν: «Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι μακριά από όλη αυτή τη λάσπη»
- Εγκαίνια κέντρου καινοτομίας στα Ιωάννινα
- Η Texas Instruments εξαγοράζει τη Silicon Labs με 7,5 δισ. δολ.
- Η Airbus που αυξάνει την παραγωγή στρατιωτικών αεροσκαφών
- Επανεκκίνηση σχέσεων Τουρκίας, Αιγύπτου με φόντο Λιβύη, Γάζα και Ανατολική Μεσόγειο
- Δικαστική απόφαση ακυρώνει τη σύμβαση CK Hutchison με Παναμά για τα λιμάνια
- Πως τα Ατομα με Αναπηρία θα απαλλαγούν από τα τέλη κυκλοφορίας
- Ιμάμογλου: Η εισαγγελία ζητεί 20 έτη κάθειρξης για «πολιτική κατασκοπεία»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








