Ποιες γραμμές και πότε θα ανοίξουν
Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω θυελλωδών βόρειων ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο και σύμφωνα με την ΕΜΥ φθάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ.
Προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου, ενώ τα δρομολόγια από Ραφήνα προς Μαρμάρι θα εκτελούνται από τις 5:00 το απόγευμα.
Από τις 3:00 το μεσημέρι θα ανοίξει η γραμμή Αγία Μαρίνα – Νέα Στύρα, κλειστές παραμένουν οι γραμμές Καβάλας – Πρίνου και Καβάλας – Θάσου, ενώ τα δρομολόγια στη γραμμή Βόλος – Σποράδες άρχισαν να εκτελούνται από τις 10:00.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλό θα ήταν πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις