Προϊόντα - Υπηρεσίες

SKY express: Συνεργασία με British Airways και Etihad Airways – Τι κερδίζουν οι επιβάτες

Οι επιβάτες των δυο αεροπορικών εταιρειών προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών θα συνεχίζουν το ταξίδι τους σε έναν από τους 33 ελληνικούς προορισμούς με ενιαίο εισιτήριο

Η SKY express ανακοίνωσε την συνεργασία της, την British Airways και την Etihad Airways. Συγκεκριμένα, οι επιβάτες που πετούν με την British Airways από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Etihad Airways από την Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Αυστραλία προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, θα μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε έναν από τους 33 ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η SKY express με ενιαίο εισιτήριο.

Χάρη στη συνεργασία της SKY express με τη British Airways, οι επιβάτες από κάθε σημείο του Ηνωμένου Βασιλείου, μπορούν να επισκεφθούν οποιοδήποτε ελληνικό προορισμό επιλέξουν από τους 33 που εξυπηρετεί η εταιρεία. Η British Airways, είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου και μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου, με τις περισσότερες υπερατλαντικές πτήσεις στην Ευρώπη. Μόνο το 2023, μετέφερε 43 εκατ. επιβάτες που ταξίδεψαν σε περισσότερους από 200 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Αντίστοιχα, η νέα στρατηγική διασύνδεση της SKY express με την Etihad Airways, καλύπτει τις ταξιδιωτικές ανάγκες επιβατών από τις χώρες της Ασίας, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Αυστραλίας και ενισχύει το δίκτυο της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας σε όλο τον κόσμο. Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο και πέρυσι μετέφερε 14 εκατομμύρια επιβάτες, σημειώνοντας αύξηση 40%.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu