Ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας η μεταφορά των αλόγων, τα οποία κινδύνευσαν στην πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας Μαρκοπούλου.
Όπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ η διευθύντρια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, Λίλιαν Ντιντή, στο Μαρκόπουλο βρίσκονται πλέον περίπου 250 άλογα. Σχετικά με τα πέντε άλογα που ήταν αγνοούμενα, ήδη έχουν ειδοποιηθεί και βρίσκονται επί τόπου υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας για να τα περισυλλέξουν.
Σύμφωνα με την κ. Ντιντή, μερικά άλογα ήταν αρκετά ταλαιπωρημένα λόγω της δύσκολης κατάστασης που βίωσαν αλλά δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ομάδα κτηνιάτρων παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Κάποια από τα άλογα έφτασαν στο Μαρκόπουλο με έντονο στρες αλλά σήμερα η κατάστασή τους είναι πολύ καλύτερη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Βρετανία και Γαλλία συμφώνησαν σε πιλοτικό πρόγραμμα «ανταλλαγής μεταναστών»
- Eurobank: Κάτω από το 5% το ποσοστό της Helikon
- Ευρωπαϊκές αγορές: Την σκυτάλη των ρεκόρ πήρε ο FTSE 100
- ΚΑΣ: «Ναι» στο ραντάρ του νέου αεροδρομίου εντός του αρχαιολογικού χώρου στο Καστέλλι Ηρακλείου
- MIG: Προσύμφωνο για πώληση του Poslovni Center του Βελιγραδίου έναντι 21 εκατ. ευρώ
- Υπ. Παιδείας: Η εξεταστέα ύλη για τις Πανελλαδικές του 2026 ανά μάθημα
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Εγκρίθηκε η εξαγορά της Άκτωρ Παραχωρήσεις από την Aktor
- QNR: Προχώρησε σε διπλή εξαγορά για επιχειρησιακές λύσεις SAP
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις