Για 89 συλλήψεις κάνει λόγο η αστυνομία του Βερολίνου
Αισθητή την παρουσία τους… και εκτός της Uber Arena, αλλά για τους λάθους λόγους, έκαναν αργά το βράδυ του Σαββάτου στο Βερολίνο οι οπαδοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία της γερμανικής πρωτεύουσας, χρειάστηκε να αναπτύξει μεγάλο αριθμό δυνάμεων (πάνω από 40 αστυνομικοί και πυροσβέστες) για την καταστολή των ταραξιών.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, περίπου 100 ήταν τα άτομα που διαπληκτίστηκαν στη συνοικία Prenzlauer Berg του Βερολίνου, με εκπρόσωπο της Αστυνομίας να επιβεβαιώνει το περιστατικό στο γερμανικό t-online.
Η ίδια πηγή ανέφερε πως οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν γύρω στις 22:45, με τη συμπλοκή να λαμβάνει χώρα κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του S-Bahn Prenzlauer Allee.
#berlin #prenzlauerallee #prenzlauerberg #fihgt #police #polizei Brawl between Greek basketball teams pic.twitter.com/wvgYMaXVx0
— Tim (@DonnieBrasco18) May 25, 2024
Το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων σημείωσε, επικαλούμενο άλλη αστυνομική πηγή, ότι στην άγρια συμπλοκή χρησιμοποιήθηκαν ρόπαλα του μπέιζμπολ και γκλομπ, ενώ πρόσθεσε πως τα άτομα που ενεπλάκησαν ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που βρίσκονται στην πόλη για το Final Four της Euroleague.
Άλλες πηγές τόνισαν πως τα επεισόδια ξεκίνησαν την ώρα που οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν συγκεντρωθεί σε σημείο της συνοικίας του Βερολίνου και παρακολουθούσαν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας της ομάδας τους με τον Άρη.
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στη συνοικία Prenzlauer Allee, η αστυνομία συνέλαβε 89 άτομα, δήλωσε η εκπρόσωπός της. Η πυροσβεστική υπηρεσία του Βερολίνου έγραψε στο Twitter ότι ένα άτομο τραυματίστηκε βαριά στη μαζική συμπλοκή και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ άλλα δύο άτομα υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς.
Επιπλέον, εννέα άτομα νοσηλεύτηκαν για ελαφρούς τραυματισμούς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. - Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων Α Εξαμήνου 2026
- Cenergy: Άλμα 45% στα καθαρά κέρδη, ανεκτέλεστο 3,9 δισ. ευρώ και αναβάθμιση του guidance για το 2026
- Γερμανία: Η Ράιχε προτείνει προσωρινή μείωση του ΦΠΑ στα καύσιμα από 19% σε 7%
- Σαουδική Αραβία: Σχέδιο για επαναλειτουργία του 50% του κρίσιμου πετρελαιαγωγού μέσα σε λίγες ημέρες
- Ευρωαγορές: Ανάκαμψη πριν από τη Fed – Στο +0,7% ο Stoxx 600
- MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΣΕΒ: Νέο «εργαλείο» παραγωγικότητας για τις επιχειρήσεις – Τι μετρά και πού βοηθά
- CENERGY HOLDINGS S.A. - Πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








