Στο αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ. βρίσκονται 127 νέα λεωφορεία, ηλεκτρικά και φυσικού αερίου
Το αμαξοστάσιο της Ο.ΣΥ. Α.Ε. στου Ρέντη, επισκέφθηκαν, σήμερα 30/12, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή και την προμήθεια νέων λεωφορείων, ηλεκτροκίνητων και φυσικού αερίου.
Οι κ.κ. Σταϊκούρας και Οικονόμου αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό ενόψει της Πρωτοχρονιάς και ενημερώθηκαν για τα νέα λεωφορεία που έφτασαν στο αμαξοστάσιο από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ο.ΣΥ. Α.Ε. Στέφανο Αγιάσογλου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας δήλωσε:
Επισκεφθήκαμε, σήμερα, το αμαξοστάσιο της Ο.ΣΥ., για να ευχηθούμε καλή χρονιά στο προσωπικό της εταιρείας, το οποίο εργάζεται προκειμένου να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό της Αθήνας αυτές τις ημέρες.
Ταυτόχρονα με την έλευση του νέου έτους, έρχονται στην πρωτεύουσα και νέα λεωφορεία.
Στο αμαξοστάσιο βρίσκονται ήδη 100 ολοκαίνουργια, ηλεκτρικά λεωφορεία, μήκους 9 μέτρων, τα οποία, το επόμενο διάστημα, θα ενταχθούν στον συγκοινωνιακό χάρτη της Αθήνας.
Επίσης, κατέφθασαν τα πρώτα 27 αρθρωτά λεωφορεία φυσικού αερίου.
Αθροιστικά, μαζί με τα 278 νέα οχήματα που ήδη κυκλοφόρησαν στους δρόμους της Αττικής, οι αστικές συγκοινωνίες διαθέτουν, πλέον, περισσότερα από 400 νέα λεωφορεία. Όπως ακριβώς είχαμε δεσμευτεί!
Ο εκσυγχρονισμός του στόλου συνεχίζεται, με συνέπεια και μεθοδικότητα. Στόχος μας, τα 950 νέα λεωφορεία στην Αττική το καλοκαίρι του 2025.
Θέλω να επαναλάβω τις ευχές μου για Καλή Χρονιά, με υγεία, ευημερία, δημιουργικότητα και αλληλεγγύη!
Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου σημείωσε:
Με τα νέα 100 λεωφορεία που παραλάβαμε και θα θέσουμε τις επόμενες ημέρες σε κυκλοφορία, ενισχύουμε την ποιότητα των αστικών συγκοινωνιών, προσφέροντας ασφαλείς, σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις στους πολίτες. Η συμβολή των εργαζομένων της Ο.ΣΥ. είναι καθοριστική, και η αντικατάσταση του στόλου μας αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής μας για καλύτερες, πιο βιώσιμες μεταφορές για όλους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Exxon: Πετρελαϊκός γίγαντας 80 δισ. δολαρίων βάζει τέλος στον πόλεμο με το Καζακστάν
- Ανθεκτική η αγορά εργασίας στις ΗΠΑ – Επιτάχυνση της παραγωγικότητας στο β΄ τρίμηνο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη και νέο ενδοσυνεδριακό ρεκόρ για τον Stoxx 600
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Στρατηγικός ρόλος στο Great Sea Interconnector μέσω του ΑΔΜΗΕ
- CrediaBank: Στα 23 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 368%
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Στο στόχαστρο της Γερουσίας ο Φάουτσι: Παραπομπή για περιφρόνηση του Κογκρέσου
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Ενημέρωση σχετικά με την εταιρεία ειδικού σκοπού Great Sea Interconnector
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








