Αντικαθιστά τον Γιώργο Καρανίκα, ενώ είναι πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και αντιπρόεδρος στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών
Ο συνδυασμός του Σταύρου Καφούνη κέρδισε 14 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.
«Ο νέος πρόεδρος της ΕΣΕΕ, που υποστηρίχθηκε από όλες τις υγιείς δυνάμεις των εμπόρων της χώρας, αφού ευχαρίστησε τον εμπορικό κόσμο για την προσέλευση στις κάλπες, δήλωσε ότι όλοι μαζί θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του ελληνικού εμπορίου και η ΕΣΕΕ ως βασικός κοινωνικός εταίρος θα διεκδικεί πάντα, από την πολιτεία, ώστε το ελληνικό εμπόριο να βρίσκεται στην θέση που του αξίζει», σημειώνεται, επιπλέον, στην ανάρτηση.
Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Καφούνης είναι πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και αντιπρόεδρος στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών ενώ στην προεδρία της ΕΣΕΕ αντικαθιστά τον Γιώργο Καρανίκα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Jan Κaras: Ο CEO του ΟΠΑΠ επενδύει στην Ελλάδα
- Ασφάλειες: Η αφαίμαξη με τα συμβόλαια υγείας συνεχίζεται – Έφθασαν τα ειδοποιητήρια με νέες αυξήσεις 9%
- Ιβάν Σαββίδης: «Πακετάρει» τα μέσα ενημέρωσης και ρίχνει νέο χρήμα στο Open
- Coca Cola 3E: Τί φέρνουν στην κατανάλωση οι γεωπολιτικές εντάσεις και η αύξηση του καφέ
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις