Σχεδόν παράλληλα με την ανάληψη της θέσης του CEO από τον Νικόλαο Μπερέτη
Σε νέα θέση ως Compensation & Payroll Manager βρίσκεται από τις αρχές Σεπτεμβρίου η Στεφανία Δήμα στην εταιρεία εισαγωγών αυτοκινήτων Karenta A.E.
To εν λόγω στέλεχος έκανε γνωστή τη μετακίνησή της, από την εταιρεία Μπισκότα Παπαδοπούλου, όπου βρίσκονταν τα τελευταία έξι και κάτι χρόνια, μέσω των κοινωνικών δικτύων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εν λόγω επιχείρηση η κ. Δήμα ξεκίνησε ως C&B Specialist και εξελίχθηκε τελικά το 2025 σε Payroll Manager, θέση από την οποία αποχώρησε για να μεταβεί στην Karenta.
Προηγουμένως, είχε εργαστεί ως Payroll Administrator στο Ίδρυμα Ευγενίδου, καθώς και σε λογιστικό γραφείο.
Yπενθυμίζεται ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Νικόλαος Μπερέτης ανέλαβε στις αρχές Σεπτεμβρίου τη θέση του CEO της εταιρείας εμπορίας αυτοκινήτων Κarenta. Η Karenta Α.Ε., με 50 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου, είναι ο μεγαλύτερος εξουσιοδοτημένος έμπορος και συνεργάτης Service για τις μάρκες Volkswagen, Audi, Skoda και Volkswagen Επαγγελματικά Αυτοκίνητα στην Ελλάδα, καθώς και ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη.
Το γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος από τα Social media λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ξεκινάω ένα νέο κεφάλαιο ως Διευθύνων Σύμβουλος της Karenta. Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη και ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ σε μια σπουδαία ομάδα, με μια ισχυρή κληρονομιά και ένα συναρπαστικό ταξίδι μπροστά μου».
Μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο ο κ. Μπερέτης ήταν επικεφαλής πωλήσεων σε εταιρεία του ΟΠΑΠ (Allwyn), όπου γενικότερα εργάστηκε για πάνω από 10 χρόνια. Προηγουμένως ήταν σε αντίστοιχες θέσεις στη Lidl.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Γνωστοποίηση σημαντικών αλλαγών στα δικαιώματα ψήφου σύμφωνα με το ν. 3556/2007, όπως ισχύει
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ολοκλήρωση της συγχώνευσης με απορρόφηση από την Τράπεζα Πειραιώς κατά 100% θυγατρικών εταιρειών
- Ευρωαγορές: Βουτιά στους δείκτες, κύμα ρευστοποιήσεων στις μετοχές
- Telegraph: Το Ιράν ζητά S-400 από τον Πούτιν – Η μυστική επιστολή και το σχέδιο στρατιωτικής θωράκισης της Τεχεράνης
- ΣΕΤΕ: «Όχι» στη νέα αύξηση του τέλους παρεπιδημούντων στο 1% – Αδικαιολόγητη η πρόσθετη επιβάρυνση
- Αιφνιδιαστική ακύρωση από Τραμπ: Στον «πάγο» η επιτροπή των ισχυρών της τεχνολογίας
- IDEAL HOLDINGS A.E. - Ανακοίνωση αγοράς ιδίων μετοχών
- Τουρκική πρόκληση με αντι-NAVTEX για το «Abeille Marengo»: Η Άγκυρα απαιτεί άδεια για το καλώδιο Κρήτης – Κύπρου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








