Είναι τρία παιχνίδια, ένα της 14ης Φεβρουαρίου 2024, ένα της 21ης Φεβρουαρίου του 2024 και ένα της 25ης Φεβρουαρίου 2024, της Super League - 2»
Στα χέρια της Eπιτροπής Μορφωτικών Yποθέσεων της Βουλής βρίσκονται φάκελοι της UEFA με τρία παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ 2, που «ελέγχονται ως ύποπτα» όσον αφορά τον στοιχηματισμό.
Ενημερώνοντας σχετικά τους βουλευτές, ο πρόεδρος της επιτροπής Χρ. Κέλλας είπε ότι, «έχουν διαβιβαστεί οι φάκελοι από τρία παιχνίδια, που έχει στείλει η UEFA στην ΕΠΟ, τα οποία ελέγχονται ως ύποπτα.
Είναι τρία παιχνίδια, ένα της 14ης Φεβρουαρίου 2024, ένα της 21ης Φεβρουαρίου του 2024 και ένα της 25ης Φεβρουαρίου 2024, της Super League – 2».
Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές πρόκειται για τους αγώνες Νίκη Βόλου – Αιολικός, Νίκη Βόλου – Απόλλων Πόντου και Απόλλων Πόντου – Μακεδονικός, αντίστοιχα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο, νέο ρεκόρ για τον Dow Jones
- Στον τουρισμό ο Μ. Λεμπιδάκης (Πλαστικά Κρήτης): Ανοίγει τον Μάιο το The Revery στο Ελαφονήσι Χανίων
- Δύο ακόμα εταιρείες real estate από την οικογένεια Μαρτίνου
- Η αγορά εργασίας της ευρωζώνης αψηφά την ύφεση
- Metlen: Νέα βουτιά σε Αθήνα σταθεροποίηση σε Λονδίνο μετά τη «Black Friday»
- Κέρδη για την Ευρώπη, ράλι για Μιλάνο
- Οδηγός Eurostat για πληθωρισμό: Στατιστικά για αρχάριους (και υπουργούς)
- «Γαλάζια» κοσμοσυρροή στην πίτα του Κωστή στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ (VIDEO)
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








