Στις 10 Δεκεμβρίου θα ανακοινώσει το Δικαστήριο της ΕΕ την απόφασή του σχετικά με το εάν η Βρετανία μπορεί μονομερώς να υπαναχωρήσει από το Brexit και να κάνει πίσω στην απόφασή της να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Όπως μεταδίδει το Reuters, η απόφαση- η οποία βγαίνει σε ασυνήθιστα μικρό χρόνο- θα ανακοινωθεί την προηγουμένη της κρίσιμης ψηφοφορίας στο βρετανικό κοινοβούλιο σχετικά με τη συμφωνία για το Brexit, στην οποία κατέληξε η Τερέζα Μέι με την ΕΕ.
Ο γενικός εισαγγελέας Manuel Campos Sánchez-Bordona είχε προτείνει πριν λίγες ημέρες να αναγνωρίσει το δικαστήριο το δικαίωμα της Βρετανίας να αποσυρθεί μονομερώς από την απόφαση αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Παρότι η πρότασή του δεν ήταν δεσμευτική γεγονός είναι πως το Δικαστήριο συνήθως την ακολουθεί στην τελική απόφασή του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Logismos ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Προϋπολογισμός ΕΕ: Η Ελλάδα και άλλες 16 χώρες ενώνουν δυνάμεις κατά των περικοπών
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Ευρωαγορές: Ανοδικό κλείσιμο με στήριξη από τα αδύναμα στοιχεία απασχόλησης στις ΗΠΑ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- UNIBIOS Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
- Σαουδική Αραβία: Σχέδια επίθεσης στους Χούθι για να σπάσει ο κλοιός στην Ερυθρά Θάλασσα
- Η Hans Anders αναστέλλει τις πωλήσεις των γυαλιών Meta λόγω ανησυχιών για την ιδιωτικότητα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








