Η εξέταση για τους υποψηφίους είναι κοινή και θα περιλαμβάνει τρία τεστ: Παραγωγικός Συλλογισμός, Επαγωγικός Συλλογισμός και Διαχείριση Εργασιακών Σεναρίων
Το Σαββατοκύριακο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου θα διεξαχθεί η γραπτή ηλεκτρονική εξέταση των υποψηφίων για την κάλυψη των θέσεων διοικητών και υποδιοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών, καθώς και διοικητών και αναπληρωτών διοικητών νοσοκομείων.
Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί στις κτιριακές εγκαταστάσεις της OTEAcademy (Σπάρτης 1 και Πέλικα, 151 22, Μαρούσι Αττικής).
Η εξέταση για τους υποψηφίους είναι κοινή και θα περιλαμβάνει τρεις ενότητες δοκιμασιών (τεστ): Παραγωγικός Συλλογισμός, Επαγωγικός Συλλογισμός και Διαχείριση Εργασιακών Σεναρίων.
Η εξέταση για τις δύο πρώτες ενότητες θα πραγματοποιηθεί μέσω προσαρμοστικών τεστ (Computerized Adaptive Testing – CAT) που θα περιλαμβάνουν ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και / ή άλλου είδους κλειστού τύπου ερωτήσεων και για την τρίτη ενότητα περιλαμβάνει ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που θα αφορούν προσομοίωση εργασιακών καταστάσεων.
Για την εξοικείωση των υποψηφίων με τις απαιτήσεις της διαδικασίας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και στο κανάλι του ΑΣΕΠ στο Youtube παραδείγματα για κάθε εξεταζόμενη ενότητα.
Η Κεντρική Επιτροπή του διαγωνισμού σημειώνει ότι οι υποψήφιοι πρέπει να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο έως την αντίστοιχη αναγραφόμενη ώρα προσέλευσης, αλλιώς δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.
Η συνολική διάρκεια της εξέτασης των τριών ενοτήτων δοκιμασιών είναι περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά και σε αυτή συμπεριλαμβάνεται χρόνος εξοικείωσης για κάθε εξεταζόμενη ενότητα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μυθικό συμβόλαιο ο Ντόντσιτς 165 εκατ. δολ. με Lakers για τρία χρόνια
- Ο Τραμπ απέλυσε αξιωματούχο του υπουργείου Εργασίας επειδή δεν του άρεσαν τα στοιχεία για την απασχόληση
- Θερινές διακοπές: Φιλικά σπίτια και φθηνά πακέτα επιλέγουν οι Ελληνες
- Berkshire Hathaway: Μείωση 4% στα λειτουργικά κέρδη το β’ τρίμηνο 2025
- Τραμπ: Ο Πάουελ πρέπει να παραιτηθεί όπως έκανε η Κούγκλερ
- Αποσωληνώθηκε ο 15χρονος που υπέστη θερμοπληξία
- Γκίκας: Μονάδα αφαλάτωσης στην Ανδρο λόγω λειψυδρίας
- Κυβερνητικές πηγές: Περίεργο ο Ανδρουλάκης να επιτίθεται σε κάποια πανεπιστήμια και σε άλλα όχι
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις