Συνεχίζεται η κινητικότητα στο χώρο του αυτοκινήτου με μια σημαντική μετακίνηση
Ακούγονταν μέσα στον Μάρτιο ότι το γνωστό στέλεχος στο χώρο του αυτοκινήτου Στίβεν Σίρτης θα έπαιζε σημαντικό ρόλο σε ένα νέο deal στο χώρο του αυτοκινήτου και πλέον είναι βέβαιο ότι ο Σίρτης αναλαμβάνει ως επικεφαλής την Grand Automotive Hellas, η οποία είναι η νέα εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Renault και Dacia στην Ελλάδα, από τις 2 Απριλίου.
Σύμφωνα με πηγές από την αγορά, πρόκειται για έναν μάνατζερ που συνέδεσε τα τελευταία χρόνια το όνομά του με την Kosmocar και συγκεκριμένα με τις μάρκες Audi, VW, Skoda και Ducati.
Η πορεία του ξεκίνησε το 1991 από την BMW, έναν χρόνο μετά μετακόμισε στην Mercedes όπου έμεινε για έξι χρόνια και αμέσως μετά πήγε στην Karenta (για 2 έτη).
Το διάστημα 2001-2003 ανέλαβε επικεφαλής της Audi στην Ελλάδα και το 2004 βρέθηκε στην εταιρεία Λαϊνόπουλος για έναν περίπου χρόνο. Ακολούθως, επέστρεψε στην Kosmocar ως CEO και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2004 και παρέμεινε σε αυτήν τη θέση έως το 2018. Την χρονιά εκείνη άλλαξε θέση εντός του Ομίλου αναλαμβάνοντας επιχειρήσεις στη Νιγηρία.
Σημειώνεται ότι το 2021 επέστρεψε ως CEO στην Kosmocar (Audi, VW, Skoda, Bentley, Ducati κλπ.) μέχρι τον Απρίλιο του 2023 οπότε ανέλαβε και πάλι τις επιχειρήσεις του ομίλου στη Νιγηρία, για να ολοκληρωθεί η συνεργασία τον Φεβρουάριο του 2025.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Manpower: 6 στους 10 εργοδότες επενδύουν στην ΑΙ – Οι υπόλοιποι “φρενάρουν” λόγω κόστους
- Allwyn: Νέες αγορές μετοχών του ΟΠΑΠ
- Σε ΦΕΚ το πρόγραμμα ”Απόλλων” για ρεύμα στα ευάλωτα νοικοκυριά
- Πριγκιπικά emails της Μέτε-Μάριτ μe τον Επστάιν: Η απάντηση, «κακή κρίση»
- Alpha Bank: Νέες αγορές ιδίων μετοχών – Πάνω από 2,8 εκατ. ευρώ σε δύο συνεδριάσεις
- ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ Ή ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Μεγάλη νίκη για την Σανάι Τακαϊτσι προβλέπουν οι δημοσκοπήσεις στην Ιαπωνία
- ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΑΕ - ΑΓΟΡΕΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








