Στο 2,97% διαμορφώθηκε η απόδοση σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων, ύψους 1.250 εκατ. ευρώ που διενεργήθηκε σήμερα.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΔΔΗΧ, υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 1.625 εκατ. ευρώ, που υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 1,30 φορές.
Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers) και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017.
Έγιναν δεκτές προσφορές μέχρι του ύψους του δημοπρατηθέντος ποσού, καθώς και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 375 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς μπορούν να υποβληθούν επιπλέον μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 30% επί του δημοπρατούμενου ποσού, έως την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017, στις 12μ.μ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πολυνομοσχέδιο Υπουργείου Ανάπτυξης: Σολάριουμ, ασανσέρ, ΔΕΘ, mykataggelies και κυρώσεις σε όσους ”μικραίνουν” αλλά δεν μειώνουν τιμή
- ΥΠΑΑΤ: 524 έκτακτοι έλεγχοι σε επιχειρήσεις τροφίμων σε όλη τη χώρα το α’ δίμηνο του 2026
- ManpowerGroup Ελλάδας και CNC Solutions λανσάρουν την CNC Academy για την κατάρτιση CNC Operators
- Η Ελληνική Ένωση Κατασκευαστών & Λειτουργών Κέντρων Δεδομένων εντάσσεται στην ευρωπαϊκή ένωση data centers
- Ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Η ενημέρωση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή (LIVE)
- Σε αναχαίτιση drone με προέλευση τον Λίβανο προχώρησαν ελληνικά F-16 στην Κύπρο (Βίντεο)
- Νέο ξέσπασμα για το φυσικό αέριο, που η τιμή του έχει διπλασιαστεί σε τρεις ημέρες
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








