Στο μνημόσυνο του εποχικού πυροσβέστη που έχασε πριν από ένα χρόνο τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, του Ανδρέα Ανδρεάδη, μετά από 37 ώρες συνεχούς υπηρεσίας, παρέστη στη Θάσο, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η κυρία Κωνσταντοπούλου σε δηλώσεις της ανέφερε ότι δεν θα σταματήσει το κόμμα της να μάχεται μέχρι να μπει τέλος στην αδιανόητη συνθήκη της εποχικότητας και να στελεχωθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Οι πυρκαγιές δεν είναι εποχικές. Ότι οι άνθρωποι που πέφτουν στη φωτιά δεν αξίζουν να πετιούνται στα τάρταρα μετά από 6 ή 8 μήνες υπηρεσίας και ότι ο Ανδρέας Ανδρεάδης, που ήταν 20 χρόνια εποχιακός πυροσβέστης επί 20 χρόνια, 6 μήνες εργασία με πενιχρό μισθό και 6 μήνες ανεργία, 3 μήνες με επίδομα, 3 μήνες με μηδενικό εισόδημα, δεν ήταν ένας άνθρωπος που η πολιτεία τον αντάμειψε».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καυτό καλοκαίρι και στην «αντλία»: Η χώρα παραμένει στις ακριβότερες της Ευρώπης στα καύσιμα
- Πετρελαιοκηλίδα 390 τετρ. χλμ. ανοικτά του Ομάν από δεξαμενόπλοιο του «σκιώδους στόλου»
- Ισμαΐλ Μπαγαΐ προς Τραμπ: «Οι Ιρανοί έδειξαν ότι είναι επαγγελματίες σκακιστές»
- “Πέταξε” με 8,26μ. για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο Μίλτος Τεντόγλου
- Anthropic: Το Claude Code ενεργοποιεί αυτόματα την αυτόνομη λειτουργία εκτέλεσης
- Ψήφος εμπιστοσύνης στον S&P 500 από την JP Morgan με νέο στόχο τις 8.000 μονάδες
- Πέθανε ο σπουδαίος διανοητής Στέλιος Ράμφος σε ηλικία 87 ετών
- Φυσικό αέριο: Χαμηλά τα ευρωπαϊκά αποθέματα, νέες πιέσεις από τη Μέση Ανατολή
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







