Αθλητισμός

Super League: Ηττα για τον ΠΑΟ του Μπενίτεθ, δύσκολη νίκη για Ολυμπιακό

Financialreport.gr

Κόντρα σε Βόλο και Αρη αντίστοιχα

Ο Ολυμπιακός έκανε τα εύκολα δύσκολα στο «Καραϊσκάκης», αλλά τελικά πήρε μια σπουδαία νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στον Άρη για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 2-0 με τον πρωταγωνιστή του ματς Ποντένσε που είχε γκολ και ασίστ, όμως έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάνσα, ο οποίος υπέπεσε σε πέναλτι, και είδαν τους Θεσσαλονικείς να μειώνουν με τον Μορόν και να πιέζουν ασφυκτικά για την ισοφάριση.

Παρά το άγχος και την πίεση, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ άντεξε ως το φινάλε και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε αλλά και την αυτοπεποίθηση ενόψει της Αϊντχόφεν την Τρίτη (04/11), ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 βαθμούς.

Στο Βόλο, οι «πράσινοι» ήλεγχαν το ματς απέναντι στην ομάδα του Χουάν Φεράντο, έχασαν απίστευτες ευκαιρίες για να φύγουν νικητές, αλλά με τη μοναδική του ευκαιρία στο ματς και με σκόρερ τον Λάζαρο Λάμπρου, ο Βόλος πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη (1-0) για την 9η αγωνιστική.

Μεγάλο πισωγύρισμα για το «τριφύλλι» που μετά τις δυο διαδοχικές νίκες για πρωτάθλημα και Κύπελλο, πάει… λαβωμένο και με κακή ψυχολογία στο ματς με τη Μάλμε στη Σουηδία για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Από την άλλη, έβγαλε αντίδραση μετά τις δυο βαριές ήττες από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ο Βόλος, αφήνοντας στο -3 τον Παναθηναϊκό και ανεβαίνοντας στην 4η θέση, ενώ οι «πράσινοι» είναι 7οι με 12 βαθμούς, αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στο Περιστέρι για το ματς με τον Ατρόμητο ταξιδεύει ο Βόλος, ντέρμπι μετά το Μάλμε για τον Παναθηναϊκό, καθώς φιλοξενεί στη Λεωφόρο τον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu