Η βρετανική εταιρεία αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας, κλείνει καταστήματα και ετοιμάζει Plan B για τη διάσωσή της
Τα συσσωρευμένα γεγονότα των τριών τελευταίων ετών όπως η πανδημία, η κρίση στα Logistics και ο πόλεμος στην Ουκρανία έχουν συντελέσει σε αρνητική κινητικότητα στην βρετανική εταιρεία ρούχων Superdry.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η Superdry, η οποία συνιστά μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες casual ρούχων ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με συμβούλους, στο πλαίσιο διερεύνησης δυνατοτήτων για λήψη σειράς μέτρων εξοικονόμησης κόστους, την ώρα που είναι και αντιμέτωπη με ισχνή ζήτηση και προβλήματα ρευστότητας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τη μείωση της καταναλωτικής ζήτησης, η εταιρεία απέδωσε τις πεσμένες επιδόσεις της και στη μακροοικονομική αβεβαιότητα, αλλά και τις ηπιότερες από το αναμενόμενο καιρικές συνθήκες, οι οποίες δεν ευνοούν την κινητικότητα στα μπουφάν και τα ζεστά πανωφόρια για τα οποία φημίζεται.
Κλείσιμο καταστημάτων και απολύσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο χαλαρός (σε όλα) κ. Τσάφος
- Μην ενοχλείτε τον Κυριάκο – Κοντιάδης: «Η κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη για τίποτα»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ισχυρές απώλειες 2% για τον DAX – Βουτιά 16% για τη μετοχή της SAP
- Αυγενάκης: Δεν αποδέχεται τη θέση προέδρου στη Γεωργική Σχολή Μεσαράς – Κατηγορεί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- ArcelorMittal κατά Ιταλίας: Διεκδικεί αποζημίωση €1,8 δισ. για τα χαλυβουργεία της ILVA
- ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Μ.Α.Ε. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Δ.Σ. ΚΑΙ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ
- Τραμπ: Ο Πούτιν συμφώνησε σε κατάπαυση πυρός στο Κίεβο για μία εβδομάδα
- Principia: Ολοκλήρωσε την εξαγορά 4 αιολικών πάρκων σε λειτουργία της EDPR
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








