Φέρεται ως αχυράνθρωπος γνωστής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ
Σύμφωνα με το cretalive.gr σοβαρή οικονομική υπόθεση στην οποία φέρεται να εμπλέκεται 53χρονος Kρητικός ερευνά η δικαιοσύνη και ειδικότερα η αρμόδια ανακριτική Αρχή Πειραιά ενώπιον της οποίας οδηγήθηκε ο συλληφθείς βάσει εντάλματος.
Ο 53χρονος που συνελήφθη στα Πεζά του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων στις 14 Μαΐου, φέρεται να είχε «προσληφθεί» από γνωστή αλυσίδα σούπερ-μάρκετ πανελλαδικής εμβέλειας ως μπροστινός για τις υπογραφές και μόνο. Λειτουργούσε δηλαδή ως «αχυράνθρωπος».
Η υπό διερεύνηση υπόθεση φέρεται να αφορά φοροδιαφυγή της τάξεως των 200 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά για τα τελευταία 13 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2011 και μετά.
Αστυνομικοί του Α.Τ. Μινώα συνέλαβαν τον 53χρονο βάσει του εντάλματος της ανακριτικής Αρχής Πειραιά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Eurostat: Υποχωρεί στο 1,7% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Οκτώβριο – Στο 2,1% στην ευρωζώνη
- Πιερρακάκης για ΕΛΤΑ: Αναγκαία η αναδιάρθρωση για να μη βουλιάξουν, κουβέντα για τα κλεμμένα
- Στο αίμα η άσφαλτος τον Αύγουστο με 71 νεκρούς και 67 βαριά τραυματίες
- ΕΛΣΤΑΤ (στοιχεία 2023): 932.549 ενεργές επιχειρήσεις εκ των οποίων 697.484 ατομικές
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση τζίρου 5,3% στο λιανεμπόριο τον Αύγουστο 2025
- Παπασταύρου: Τρεις υπουργοί της κυβέρνησης Τραμπ έρχονται στην Ελλάδα
- Public Group: Ανοίγει νέο κατάστημα στα Πατήσια
- Συνεδρίαση για τα ΕΛΤΑ ζήτησε ο Φάμελλος από τον Κακλαμάνη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
 
 







