Στη σύλληψη 23χρονου Αλγερινού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» προχώρησε την Τετάρτη η αστυνομία
Στη σύλληψη 23χρονου Αλγερινού πριν από την έναρξη του αγώνα του UEFA Super Cup μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» προχώρησε χθες Τετάρτη το απόγευμα η αστυνομία.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ κατά την διάρκεια των προελέγχων έξω από την θύρα 1 του γηπέδου βρέθηκε στην κατοχή του 23χρονου μαχαίρι και συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Λίγες ώρες νωρίτερα, μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις για πάταξη της οπαδικής βίας έστειλε ο πρωθυπουργός μετά τη σύσκεψη με τον πρόεδρο της UEFA και τους επικεφαλής των τεσσάρων μεγαλύτερων ομάδων.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε το κλείσιμο των λεσχών των οργανωμένων οπαδών με διατήρηση ενός μόνο συνδέσμου στην έδρα κάθε ΠΑΕ και τον έλεγχο πλέον της εισόδου των οργανωμένων στις θύρες από την αστυνομία, ενώ ζήτησε από τις ομάδες τη χρήση καμερών στα γήπεδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Πούτιν σκληραίνει τη στάση του ενόψει των συνομιλιών με τις ΗΠΑ στη Μόσχα
- ΡΑΑΕΥ: Εισηγήθηκε κήρυξη «έκτακτης ανάγκης» Αττική και Μεγανήσι Λευκάδας λόγω λειψυδρίας
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με μικρά κέρδη – Εκτοξεύτηκε 18,91% η Puma
- Συστήνεται ενιαία αρχή για δόμηση και οικοδομικές άδειες – Δημιουργείται ψηφιακό «one stop shop» για το ακίνητο
- ΔΕΗ: Στο 5,49% το ποσοστό ίδιων μετοχών
- ΕΥΔΑΠ: Ολοκλήρωση φορολογικού ελέγχου από το ΚΕ.ΜΕ.Φ. έτους 2019
- Αχιλλέας Κανάρης (Vodafone): Το δίκτυο 5G καλύπτει το 95% του πληθυσμού, φτάνοντας σε 249 πόλεις και 71 νησιά
- Monte Paschi: Υπό εισαγγελική έρευνα ο CEO για χειραγώγηση αγοράς στην εξαγορά της Mediobanca
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








