Στη σύλληψη 23χρονου Αλγερινού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» προχώρησε την Τετάρτη η αστυνομία
Στη σύλληψη 23χρονου Αλγερινού πριν από την έναρξη του αγώνα του UEFA Super Cup μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» προχώρησε χθες Τετάρτη το απόγευμα η αστυνομία.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ κατά την διάρκεια των προελέγχων έξω από την θύρα 1 του γηπέδου βρέθηκε στην κατοχή του 23χρονου μαχαίρι και συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Λίγες ώρες νωρίτερα, μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις για πάταξη της οπαδικής βίας έστειλε ο πρωθυπουργός μετά τη σύσκεψη με τον πρόεδρο της UEFA και τους επικεφαλής των τεσσάρων μεγαλύτερων ομάδων.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε το κλείσιμο των λεσχών των οργανωμένων οπαδών με διατήρηση ενός μόνο συνδέσμου στην έδρα κάθε ΠΑΕ και τον έλεγχο πλέον της εισόδου των οργανωμένων στις θύρες από την αστυνομία, ενώ ζήτησε από τις ομάδες τη χρήση καμερών στα γήπεδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παναγόπουλος (ΓΣΕΕ): «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, θα παρουσιάσω στοιχεία για τη στημένη υπόθεση»
- DIMAND Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Υπεγράφη η σύμβαση δωρεάς των 5 εταιρειών για την προμήθεια συστήματος επικοινωνιών ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας
- Τραμπ: Οι τιμές στο πετρέλαιο «θα πέσουν σαν πέτρα», ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ
- Τραμπ: Προανήγγειλε έκτακτη συνέντευξη Τύπου για σήμερα με άγνωστο περιεχόμενο
- Wall Street: Απορροφά τις απώλειες της προηγούμενης εβδομάδας
- Πιλοτική λειτουργία της Ψηφιακής Τράπεζας Γης – Εκκινεί η καταχώριση τίτλων μεταφοράς συντελεστή δόμησης
- ΗΠΑ: Οριακή ενίσχυση της βιομηχανικής παραγωγής τον Φεβρουάριο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








