Στο νησί μετέβη χθες Κυριακή ιατροδικαστής και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να αποκλείει την εγκληματική ενέργεια
Στο νοσοκομείο της Ρόδου πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 10/06 η νεκροψία- νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου του Βρετανού παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ που βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί στη Σύμη όπου τον αναζητούσαν από την περασμένη Πέμπτη.
Στο νησί της Σύμης μετέβη χθες Κυριακή ιατροδικαστής και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να αποκλείει την εγκληματική ενέργεια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να διαπιστώσει τα αιτία θανάτου μακροσκοπικά, ούτε αν ο Μόσλεϊ έπεσε από τα βράχια, καθώς το πτώμα είναι σε προχωρημένη σήψη.
Ο 67χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή και σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τη θάλασσα, στην παραλία Αγίας Μαρίνας. Δίπλα του βρέθηκε η ομπρέλα που κρατούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενώ στο χέρι του φορούσε ένα ψηφιακό ρολόι. Επιπλέον, ο Μόσλεϊ ήταν σε ύπτια στάση, με το αριστερό χέρι στο στήθος.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος της Σύμης κ. Παπακαλοδούκας, «ο 67χρονος, σε αντίθεση με αυτό που εκτιμάτο αρχικά, πως κατευθυνόταν στη χώρα, τελικά φαίνεται πως κινήθηκε προς την Αγία Μαρίνα». Σύμφωνα με τον δήμαρχο, ο άτυχος παρουσιαστής κατάφερε να διασχίσει, σε συνθήκες καύσωνα, όλη την απότομη πλαγιά, αλλά λίγο πριν φτάσει στην παραλία, έπεσε -άγνωστο πώς, ίσως ζαλίστηκε ή σκόνταψε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τουλάχιστον ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Δανία
- Πρώτες αναφορές για το σιδηροδρομικό συμβάν στη Δανία: Τρένο συγκρούστηκε με όχημα και εκτροχιάστηκε
- Πεσκόφ: Εκτίμηση για παρατεταμένες συνομιλίες στην Αλάσκα
- Ο Dow Jones προσέγγισε στο ξεκίνημα νέο ιστορικό υψηλό με τη βοήθεια της UnitedHealth
- Αναφορές για τραυματίες σε σιδηροδρομικό ατύχημα στη Δανία
- Και ο Λουκασένκο στη σκηνικό της Αλάσκας: Επικοινώνησε μαζί του ο Τραμπ
- Φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου
- Υπό έλεγχο η φωτιά στην Πελεή Ερμιονίδας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις