Ανακοίνωσαν την έναρξη του ταμείου SEA BEYOND για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων
Τη Δευτέρα 9 Ιουνίου, στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, ο οίκος Prada και η UNESCO ανακοίνωσαν την έναρξη του SEA BEYOND ενός Ταμείου Πολλαπλών Συνεργατών για τη Σύνδεση Ανθρώπων και Ωκεανών.
Ξεκινώντας με μια συνεισφορά 2.000.000 ευρώ από την Prada, το Ταμείο Πολλαπλών Συνεργατών SEA BEYOND θα κινητοποιήσει οικονομικούς πόρους, από μια ποικιλία εταίρων, για την αποκατάσταση της σχέσης μεταξύ της ανθρωπότητας και του ωκεανού.

Ο Lorenzo Bertelli, επικεφαλής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Prada και εκτελεστικός διευθυντής της Ocean Decade Alliance, δήλωσε:
“Ο απώτερος στόχος του Ταμείου είναι να επανενώσει νέους εταίρους που μοιράζονται τις αξίες και την αποστολή του SEA BEYOND και μαζί να δημιουργήσουν ένα ακόμη μεγαλύτερο κίνημα για τη διατήρηση των ωκεανών μέσω εκπαίδευσης, βασιζόμενοι σε όσα έχουν επιτύχει ο Όμιλος Prada και η UNESCO από το 2019. Μέσω του Ταμείου στοχεύουμε όχι μόνο να σχεδιάσουμε έργα με αντίκτυπο, αλλά και να τα κλιμακώσουμε ενσωματώνοντας την ωκεάνια παιδεία στην παγκόσμια κουλτούρα και πολιτική. Αυτή είναι μια μακροπρόθεσμη δέσμευση, επειδή κάθε παιδί που ενδυναμώνεται μέσω της ωκεάνιας παιδείας μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε ένα πιο βιώσιμο και συνειδητό μέλλον”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οι συγγενείς των θυμάτων Τεμπών απέναντι σε ένα σύστημα που ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια
- Αμοιβή $10 εκατ. από ΗΠΑ για πληροφορίες των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης
- Αεροδρόμιο Τερουέλ στην Ισπανία: Ασφαλές καταφύγιο για αεροπλάνα που καθηλώθηκαν λόγω του πολέμου
- Tο ΝΑΤΟ απέσυρε όλη την αποστολή που είχε στο Ιράκ
- Μέση Ανατολή: 1.021 οι νεκροί στο Λίβανο από τις επιθέσεις του Ισραήλ
- Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει άδεια στις ΗΠΑ για χρήση βάσεων κατά του Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
- Ποινή στο Φουρνιέ, χάνει το ντέρμπι με Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα
- Νέα διοικητική δομή για το project Audi F1
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








