Αντικείμενο της επίσκεψης ήταν η θέσπιση Ρήτρας Δίκαιης Μετάβασης για την Δυτική Μακεδονία
Επίσκεψη στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Nομού Κοζάνης, Πάρις Κουκουλόπουλος, όπου συναντήθηκε με την Διοίκηση της Συνομοσπονδίας και στελέχη του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ). Εκ μέρους της Διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Γιώργος Καββαθάς και ο Γενικός Γραμματέας, Δημήτριος Βαργιάμης.
Αντικείμενο της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση της ΓΣΕΒΕΕ για την κοινοβουλευτική πρωτοβουλία του Βουλευτή Πάρι Κουκουλόπουλου, σχετικά με την θέσπιση Ρήτρας Δίκαιης Μετάβασης για την Δυτική Μακεδονία. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η άμβλυνση των επιπτώσεων της βίαιης απολιγνιτοποίησης.
Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς ευχαρίστησε τον κ. Π. Κουκουλόπουλο για την ενημέρωση, υπενθύμισε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της ΓΣΕΒΕΕ και του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για τις επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης και ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι η ΓΣΕΒΕΕ στηρίζει την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και κάθε πρωτοβουλία που θα απαλύνει τις αρνητικές επιπτώσεις από το κλείσιμο των ορυχείων και των μονάδων παραγωγής ενέργειας της ΔΕΗ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αχαϊα: Συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών από τις φωτιές
- Μελόνι: Υπάρχουν μικρά περιθώρια για ειρήνη στην Ουκρανία
- Air Canada: Καθηλωμένα στο έδαφος τα αεροπλάνα λόγω της απεργίας των αεροσυνοδών
- Τουρκία: Απορρίπτει την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα
- Πάτρα: Προθεσμία για τη Δευτέρα στον 25χρονο που κατηγορείται για εμπρησμό
- Πούτιν σε Τραμπ: Σταματάω τον πόλεμο με αντάλλαγμα το Ντόνετσκ
- ΗΠΑ: Πρόσφεραν στο Κίεβο εγγυήσεις ασφαλείας, αλλά αποκλείουν ένταξη στη Συμμαχία
- Airbus: Το A320 εκθρονίζει το Boeing 737 και γράφει ιστορία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις