Συνελήφθη έπειτα από τηλεφώνημα για απανωτά χτυπήματα σε έναν θείο του μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν
Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος 34χρονος ημεδαπός πρώην μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 84χρονου συγγενικού του προσώπου.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
«Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντοπίστηκε και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης, απογευματινές ώρες της 1-11-2024 στο Χολαργό, 34χρονος ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, ο 34χρονος μεσημβρινές ώρες της 30-10-2024 στο Χολαργό, μετέβη στην οικία που διέμενε ο 84χρονος, ο οποίος είναι συγγενικό του πρόσωπο, τον πλησίασε και τον τραυμάτισε με μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματος.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που ενημερώθηκαν για την επίθεση, άμεσα προσέτρεξαν στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε ο 84χρονος και συνέλεξαν προανακριτικό υλικό και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 34χρονου, δυνάμει του οποίου εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος είχε καταδικαστεί και εκτίσει ποινή στο παρελθόν για συμμετοχή στην οργάνωση «Πυρήνες της φωτιάς» αλλά είχε αποφυλακιστεί για ιατρικούς λόγους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Eurostat: Η Ελλάδα ψηλά με 38,9% στις online αγορές εισιτηρίων για συναυλίες και εκδηλώσεις
- Σε τροχιά ύφεσης η μεγάλη πυρκαγιά σε Βοιωτία και Δυτική Αττική
- Επένδυση 2 δισ. ευρώ από τη Rabobank σε τεχνητή νοημοσύνη και τεχνολογία
- Επίθεση σε ελληνόκτητο πλοίο στα Στενά του Ορμούζ – Αγνοείται μέλος του πληρώματος
- Deloitte: 8 στους 10 CEOs εμπιστεύονται την εταιρεία τους αλλά φοβούνται τις γεωπολιτικές εξελίξεις
- Ψάθα: Στην FAA η διερεύνηση της συντριβής των ελικοπτέρων – Συνελήφθη 49χρονος που μπήκε στον αποκλεισμένο χώρο
- Υπεγράφη η απόφαση για τη βιώσιμη διαχείριση της λίμνης Δοϊράνης
- UBS: Ψήφος εμπιστοσύνης στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με σύσταση «Buy» και τιμή – στόχο τα 55 ευρώ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








