Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 10.00 το πρωί στον δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών
Τη Δευτέρα 3/6/2024, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, συνέντευξη Τύπου της Επιτροπής Ελευθέρων Επαγγελματιών – Επιστημόνων – Επαγγελματοβιοτεχνών – Εμπόρων με επίκεντρο την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του νέου φορολογικού νόμου.
Στη συνέντευξη Τύπου έχουν προσκληθεί πολιτικοί αρχηγοί, αλλάμ σύμφωνα με την Επιτροπή την παρουσία του έχει επιβεβαιώσει μόνο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.
Κρίμα γιατί θα ήταν σαν debate να παρίστατο και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για να επιχειρηματολογήσει πεερί του αναχρονιστικού τρόπου φορολόγησης των ελευθέερων επαγγελματιών, που δηλώνει αν μην τι άλλο την αδυναμία της ΑΑΔΕ να εντοπίσει μη δηλωμένη φορολογική ύλη. Ετσι, επιλέχτηκε η τακτική της οριζόντιας φορολογίας με αυθαίρετο τρόπο και αναδρομικά, δηλαδή από τα εισοδήματα του 2023.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Metron Analysis: Στο 21,4% η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου – Στο 70% η αρνητική γνώμη για την κυβέρνηση
- «Βιολάντα»: Ο Τζιωρτζιώτης ρίχνει ευθύνες στον Παπαστεργίου – Τι απαντούν συνεργάτες του υπουργού
- Έφτασε στην Ύδρα ο Μπραντ Πιτ για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του «The Riders»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κατοχύρωση κερδών – Προσγείωση 6,75% από Airbus
- Συνάντηση Μητσοτάκη, Modi για εμβάθυνση σχέσεων σε άμυνα, ναυτιλία, ναυπηγεία και υποδομές
- Τραμπ: «Ίσως κάνουμε συμφωνία με το Ιράν, αλλά θα το μάθετε σε 10 μέρες»
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ενέκρινε το squeeze-out της Κύκλος για την Ακρίτας
- BALLY'S INTRALOT Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








