Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να διεξαχθεί η συζήτηση για τις τροποποιήσεις στο κείμενο θέσεων και τις αλλαγές στο καταστατικό
Συνεχίζεται για τρίτη μέρα το 5ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με σημαντικά στελέχη του κόμματος να είναι στο πρόγραμμα να ανέβουν στο βήμα.
Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να διεξαχθεί η συζήτηση για τις τροποποιήσεις στο κείμενο θέσεων και τις αλλαγές στο καταστατικό, κατά την οποία πολλοί αναμένουν εντάσεις.
Ανάμεσα στα στελέχη που πρόκειται να τοποθετηθούν σήμερα είναι ο Νίκος Παππάς, ο Παύλος Πολάκης, ο Διονύσης Τεμπονέρας και ο Χρήστος Σπίρτζης.
Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε λίγες ημέρες πριν το συνέδριο και μετά το φιάσκο της Προανακριτικής, πολιτική πλατφόρμα με υπογραφές δεκάδων μελών της ΚΕ με την οποία ασκεί κριτική στην ηγεσία και διαφοροποιείται σε κάποιες από τις αλλαγές του καταστατικού που εισηγείται η αρμόδια Επιτροπή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Euroleague: Απαγόρευση εισόδου τριών αγωνιστικών στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο
- Ο Τραμπ εκδικείται την Ευρώπη και αυξάνει τους δασμούς στο 25% σε αυτοκίνητα και φορτηγά
- Ο Τραμπ απορρίπτει την τελευταία πρόταση του Ιράν: «Ζητούν πράγματα που δεν μπορώ να δεχθώ»
- MEDITERRA Α.Ε. - Οικονομική κατάσταση ΜΕΝΤΙΤΕΡΡΑ Α.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)
- Wall Street: Νέα ρεκόρ για S&P 500 και Nasdaq με ώθηση από Big Tech και εταιρικά κέρδη
- Η Τεχεράνη καταθέτει νέα πρόταση για συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Αντιπυρική περίοδος από 1η Μαΐου: Τι απαγορεύεται, ποια τα πρόστιμα
- Νέο μυστηριώδες άγαλμα του Banksy στο Λονδίνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








