Η βελτιωμένη οικονομική προσφορά που υποβλήθηκε από την εταιρεία «ΓΟΥΤΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗ Ε.Ε.» είχε μεγάλη απόκλιση από την ανεξάρτητη αποτίμηση για την αξία του ακινήτου
Άγονος κηρύχθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση του ακινήτου στην περιοχή «Βερβερόντα» στο Πόρτο Χέλι. Η βελτιωμένη οικονομική προσφορά που υποβλήθηκε από την εταιρεία «ΓΟΥΤΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗ Ε.Ε.» είχε μεγάλη απόκλιση από την ανεξάρτητη αποτίμηση για την αξία του ακινήτου.
Το ακίνητο αποτελεί μη παραθαλάσσιο γεωτεμάχιο με πανοραμική θέα στον Αργολικό Κόλπο και έχει έκταση 627.417,92 τετραγωνικά μέτρα. Βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το κέντρο του οικισμού Πόρτο Χέλι και 300 μέτρων από τη λιμνοθάλασσα Βερβερόντας και την ακτή του Όρμου Πορτοχελίου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αναμένεται σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις να εγκρίνει τη διενέργεια νέας διαγωνιστικής διαδικασίας για την αξιοποίηση του ακινήτου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ήπιες απώλειες – Άλμα σχεδόν 30% από Continental
- Μεγάλη επιχείρηση για κατάσβεση πυρκαγιάς στη Νίβρυτο Ηρακλείου – Επιχειρούν εναέρια μέσα
- Monte Dei Paschi: Εξασφάλισε ενισχυμένη πλειοψηφία με 70,5% στη Mediobanca
- Titan: Στο 4,9% έπεσε το ποσοστό της FMR LLC
- Τραμπ και Σι προχωράνε τη συμφωνία για το TikTok – Ραντεβού τον Οκτώβριο στη Ν. Κορέα
- Κέκροψ: Στα 2,06 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις το α΄εξάμηνο – Μείωση ζημιών
- Φάρσα το απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο εμπορικό κέντρο River West
- Χρηματιστήριο: Στο +0,17%, με την ElvaHalcor να κάνει ράλι 5,78% – Στο -1,56% η εβδομάδα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις