Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε την κήρυξη του διαγωνισμού για το ακίνητο «Ξενία Ιαματικής Πηγής Κύθνου» ως άγονου, καθώς η δεσμευτική οικονομική προσφορά που είχε υποβληθεί ήταν κατώτερη του εύρους αποτίμησης του ακινήτου.
Το ΤΑΙΠΕΔ είχε δεχθεί μία δεσμευτική οικονομική προσφορά από το επενδυτικό σχήμα «AMALIA DEVELOP & INVEST UG» για τη μεταβίβαση του δικαιώματος επιφανείας του ακινήτου «Ξενία και Ιαματική Πηγή Κύθνου» για 99 έτη.
Σύμφωνα με τους όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας, το Ταμείο ζήτησε την υποβολή βελτιωτικής προσφοράς, ωστόσο ο ενδιαφερόμενος επενδυτής δεν ανταποκρίθηκε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3ΜΗΝΟΥ 2026
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - Οικονομική κατάσταση ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε. (2026,Τριμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Γκεοργκίεβα (ΔΝΤ): Οι συνέπειες του πολέμου στο Ιράν θα διαρκέσουν μήνες
- Τραμπ: «Το Ιράν πρέπει να φερθεί έξυπνα και να υψώσει λευκή σημαία»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Σημαντικά κέρδη με το βλέμμα στις εξελίξεις στο Ιράν
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - Ανακοίνωση Ρυθμιζόμενης Πληροφορίας του νόμου 3556/2007
- Πορτογαλία: Ετοιμάζεται να φορολογήσει τα υπερκέρδη επιχειρήσεων του ενεργειακού κλάδου
- Πιερρακάκης στο Ευρωκοινοβούλιο: «Η οικονομία της ευρωζώνης μπορεί να αντέξει αυτό το νέο σοκ»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







