Από την εταιρεία INMO PARCK INVEST ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ Α.Ε.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ο ΤΑΙΠΕΔ μόνο μία προσφορά υποβλήθηκε για την αξιοποίηση του ακινήτου «Ιαματική Πηγή & Κάμπινγκ Κονιαβίτη», από την εταιρεία INMO PARCK INVEST ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ Α.Ε.
Το ακίνητο βρίσκεται δίπλα στα Καμένα Βούρλα και έχει συνολική έκταση 557.727,12 τμ και αποτελείται από δύο περιοχές (Α και Β). Σύμφωνα με τους όρους του Διαγωνισμού, προβλέπεται πώληση της περιοχής Α και μακροχρόνια μίσθωση διάρκειας 50 ετών της περιοχής Β.
Η περιοχή Α είναι γεωτεμάχιο εκτός σχεδίου με έκταση 520.515,75 τμ και έχει μέτωπο στη θάλασσα που ανέρχεται σε περίπου 1.200 μέτρα. Σύμφωνα με τη μελέτη ΕΣΧΑΔΑ που έχει εκπονηθεί προβλέπεται χρήση Τουρισμού – Αναψυχής, ήτοι τουριστικά καταλύματα, ειδικές τουριστικές υποδομές και λοιπές τουριστικές εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης των ιαματικών πηγών, τουριστικοί λιμένες, κατοικία προσωπικού εγκαταστάσεων, εμπορικά καταστήματα, καταστήματα παροχής υπηρεσιών, κοινωνική πρόνοια, αθλητικές εγκαταστάσεις, πολιτιστικές εγκαταστάσεις, θρησκευτικοί χώροι, περίθαλψη, χώροι συνάθροισης κοινού, εστίαση, αναψυκτήρια, κέντρα διασκέδασης και αναψυχής, στάθμευση, εγκαταστάσεις εκθεσιακών χώρων, ελικοδρόμιο, Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων κλπ.
Η περιοχή Β είναι γεωτεμάχιο εκτός σχεδίου με έκταση 37.211,37 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο περιλαμβάνει και τις δύο ιαματικές πηγές (Μύλος και Καλλυντικά). Η ιαματική πηγή Καλλυντικών είναι αναγνωρισμένη. Η περιοχή Β καθορίζεται ως περιοχή ανάδειξης των ιαματικών πηγών και σύμφωνα με την μελέτη ΕΣΧΑΔΑ ορίζονται ειδικές χρήσεις, ήτοι χώροι προσωπικής υγιεινής, αποδυτήρια, φυλάκιο, κυλικείο, δεξαμενές, αντλιοστάσια κλπ καθώς και υπαίθριος χώρος στάθμευσης.
Η διαδικασία αξιολόγησης της προσφοράς σύμφωνα με τους όρους της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών θα εκκινήσει άμεσα. Η οικονομική προσφορά θα αποσφραγιστεί σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Η διαγωνιστική διαδικασία για την αξιοποίηση του ακινήτου πραγματοποιείται σε μία φάση. Το Οικονομικό Αντάλλαγμα ορίζεται ως το άθροισμα της καθαρής παρούσας αξίας του τιμήματος για την αγοραπωλησία της περιοχής Α και της καθαρής παρούσας αξίας των ετησίων μισθωμάτων της περιοχής Β.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το Κατάρ πήρε βαθμό από την Ελβετία στις καθυστερήσεις
- «Αφεντικό» από την αρχή του ματς, ο Ολυμπιακός πρωταθλητής 89 – 85 τον Παναθηναϊκό
- Ελβετία: Δημοψήφισμα – πόλωσης για περιορισμό της αύξησης του πληθυσμού της χώρας
- Αλβανία: Διαμαρτυρίες για την ανέγερση και άλλου πολυτελούς θερέτρου στις ακτές της Αδριατικής
- Δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής: Ισόβια κάθειρξη στον ιδιοκτήτη
- Λίβανος: Ισραηλινά πλήγματα μετά την προειδοποίηση εκκένωσης
- Δεξαμενόπλοιο επλήγη από βλήμα στα ανοιχτά του Ομάν
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πληρωμές 50,4 εκατ. ευρώ από 15 έως 19 Ιουνίου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








