Αν ο πρόεδρος της Βουλής κυριολεκτεί και δεν απάντησε χάριν αστεϊσμού, τότε έχει βγει εκτός... κούρσας για τη θέση του ΠτΔ
Ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τον επόμενο ή την επόμενη Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χαρακτηριστικός ήταν ο διάλογος που είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης με έναν από τους επικρατέστερους, σύμφωνα με διαρροές και δημοσιογραφικές εκτιμήσεις, για τον προεδρικό θώκο, τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα.
Ο Χρήστος Γιαννούλης, δημοσιογράφος γαρ, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό και μόλις είδε τον Κώστα Τασούλα να μπαίνει στην αίθουσα της Ολομέλειας σχολίασε: «Εύχομαι να είστε αύριο παριστάμενος στην αίθουσα με άλλη ιδιότητα».
Με τη σειρά του, ο Κώστας Τασούλας απάντησε «αύριο θα είμαι πρόεδρος της Βουλής», με τον Χρήστο Γιαννούλη ωστόσο να επιμένει… «Μεθαύριο;», επανήλθε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρόεδρο της Βουλής να κλείνει τον διάλογο απαντώντας «και μεθαύριο πρόεδρος θα είμαι».
Αν ο πρόεδρος της Βουλής κυριολεκτεί και δεν απάντησε χάριν αστεϊσμού, τότε έχει βγει εκτός… κούρσας. Εκτός κι αν ήταν παραπλανητική απάντηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πλήρη απαγόρευση αντί για πλαφόν στο ρωσικό πετρέλαιο εξετάζει η ΕΕ
- Μετρό: Ανοιχτοί από 1/2 οι σταθμοί Συγγρού Φιξ, Νέος Κόσμος και Άγιος Ιωάννης και μετά τις 21:40
- Τραμπ: «Το Ιράν θέλει να καταλήξει σε συμφωνία με τις ΗΠΑ»
- Μητσοτάκης από Ζάγκρεμπ: Για εθνικούς λόγους δαπανούμε το 3% του ΑΕΠ στην άμυνα
- Τζιτζικώστας: Δεν υπάρχει ζήτημα ασφάλειας από την παρουσία της Κίνας σε ευρωπαϊκά λιμάνια
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ο Ιανουάριος, 7ος σερί κερδοφόρος μήνας για Stoxx 600
- Υπόθεση Επστάιν: Στη δημοσιότητα πάνω από 3 εκατ. έγγραφα, 180.000 εικόνες και 2.000 βίντεο
- Hellenic Train: Με λεωφορεία τα επιβατικά δρομολόγια Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








