«Υπήρχαν μάρτυρες στη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου» - «Θα ήθελα να τη δω να απαντά σχετικά με τη μονταζιέρα και τον ανακριτή που 13 μήνες μετά ζήτησε τα ηχητικά των συνομιλιών», είπε η κα Καρυστιανού
Νέες διαστάσεις παίρνει η κόντρα γύρω από το δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς μετά τις δηλώσεις της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η Μαρία Καρυστιανού μιλώντας στο Open, απάντησε στα όσα είπε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, πως ποτέ δεν παρέπεμψε συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη για παρηγοριά στην Εκκλησία.
Μεταξύ άλλων, η κα Αδειλινή διέψευσε κατηγορηματικά την κα Καρυστιανού, μητέρα θύματος στο τραγικό δυστύχημα, αλλά και τους υπόλοιπους συγγενείς που αναζητούν να πέσει φως στην υπόθεση. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ουδέποτε έστειλε στην εκκλησία συγγενείς των θυμάτων για να βρουν «δικαίωση».
Μιλώντας στο Open, η κα Καρυστιανού απάντησε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, λέγοντας: «Όχι δεν τα έχουμε χάσει, η αντιληπτική μας ικανότητα είναι εξαιρετική και αντιλαμβανόμαστε περισσότερα από όσα νομίζει η κα Αδειλίνη.
Λυπάμαι για ακόμη μια φορά που ακούω την κα Αδειλίνη να λέει αυτά τα πράγματα. Πραγματικά. Θα ήθελα να τη δω να απαντά και στα τελευταία γεγονότα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη μονταζιέρα, τον ανακριτή που 14 μήνες μετά ζήτησε τα ηχητικά των συνομιλιών και να μας απαντήσει για ποιο λόγο πρέπει εμείς να ψάχνουμε σήμερα για υπολείμματα των νεκρών μας σε έναν χώρο, εκτός από το Κουλούρι και εκτός του χώρου του δυστυχήματος, αντί να έχει γίνει σωστά η έρευνα σε πρώτο χρόνο».
Παράλληλα, η κυρία Καρυστιανού αποκάλυψε ότι στη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου υπήρχαν και άλλοι μάρτυρες και ότι δεν ήταν μόνη της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις