Σταμάτησε η λειτουργία και μετάδοση της εγχώριας αγοράς στο ταμπλό από τις 14:41
Προβλήματα παρουσιάστηκαν στη λειτουργία του Χρηματιστηρίου Αθηνών το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Μαρτίου. Το τεχνικό πρόβλημα αφορά στη μετάδοση της ροής εντολών και των δεικτών, με τις συναλλαγές να «παγώνουν» από τις 14:41.
Η ΕΧΑΕ ενημέρωσε την επενδυτική κοινότητα μέσω του συστήματος ΟΑΣΗΣ, κάνοντας λόγο για τεχνική δυσλειτουργία.
Πηγές αναφέρουν ότι θα βγει ενημέρωση – ανακοίνωση για τον νέο χρονισμό της αγοράς. Σημειώνεται, δε, πως η αγορά ομολόγων διατηρείται σε λειτουργία.
Όταν σταμάτησε το ταμπλό, ο Γενικός Δείκτης ενισχυόταν κατά +0,19% στις 1.696,85 μονάδες, με τη συνολική αξία των πράξεων στα 109,2 εκατ. ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις