Την πρωτιά κατέλαβε ο Πίνοκ με άλμα στα 8.20μ.
Τη 2η θέση με 8.19μ. κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου στο Diamond League του Λονδίνου. Ο δις «χρυσός» Ολυμπιονίκης – έχοντας την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο, χάρη στο 8,46μ. που έκανε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων της Μαδρίτης, έκανε το 8.19 στην τρίτη του προσπάθεια, σε έναν αγώνα που έγινε κατά διαστήματα υπό βροχή.
Την πρώτη θέση πήρε ο Τζαμαϊκός Γουέιν Πίνοκ με 8.20μ, ενώ στο βάθρο ανέβηκε και ο συμπατριώτης του Κάρι Μακ Λάουντ με 8.10μ. επίδοση που έκανε στην 6η και τελευταία του προσπάθεια.
Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε το πρώτο του άλμα στα 8.01μ,ήταν άκυρος στο δεύτερο, πριν φτάσει στα 8.19 μ. στο τρίτο. Έκανε 7.79 μ. στο τέταρτο και 7.76μ. στο πέμπτο και έκλισε με 8.06μ στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια.
Επόμενος αγώνας για τον Έλληνα πρωταθλητή το επόμενο Σαββατοκύριακο, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα γίνει στον Βόλο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χούθι: Νέα επίθεση με drones στο διυλιστήριο της Aramco στη Τζαζάν
- Αεροδρόμια ΥΠΑ: Νέα υψηλά στην επιβατική κίνηση – Άνοδος 5,1% στο επτάμηνο
- Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση κοντά στο στρατόπεδο «Καποτά» στο Μενίδι
- Ευρωπαϊκές αγορές: Αντοχές κοντά στα ιστορικά υψηλά, «βουτιά» στα μέταλλα και ράλι σε Adyen – Maersk
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Η Hellenic Cables αναλαμβάνει από τον ΑΔΜΗΕ έργο 1,5 δισ. ευρώ για τη διασύνδεση Κορίνθου – Κω
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








