Ο Ελληνας πρωταθλητής, δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τερματίζοντας στην πρώτη θέση με 8,46
Δεν ήθελε απλά να νικήσει αλλά να σπάσει τα κοντέρ τόνισε ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισης του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Ομάδων.
Ο Ελληνας πρωταθλητής, δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τερματίζοντας στην πρώτη θέση με 8,46 σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση για το 2025, ενώ παράλληλα έκανε και ρεκόρ στην διοργάνωση. Στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος της εμφάνισης του τόνισε πως δεν ήθελε απλά τη νίκη, ήθελε να διαλύσει τους αντιπάλους τους.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Οι συνθήκες φαίνονται δύσκολες λόγω ζέστης, αλλά πρέπει να κάνεις καλή διαχείριση. Θεωρώ πάντως πως είναι οι καλές συνθήκες για μια επίδοση. Μπρούσα να κάνω μεγαλύτερο άλμα σήμερα, αλλά έχασα ανάσες. Ήθελα αρκετή ώρα αναμεσά στα άλματα να ηρεμήσω, για αυτό ήταν καλό που υπήρχαν σήμερα 16 αθλητές.
Η τέταρτη προσπάθεια ήταν καλή στα 8,44μ. αλλά έχασα την προσγείωση. Είμαι ικανοποιημένος, είμαι καλά. Σήμερα ήθελα να μπω και να τους διαλύσω, να δείξω μια καλή εικόνα στην ομάδα. Δεν ήθελα να κερδίσω απλά, ήθελα να τους ρίξω αυτό που τους έριξα, 40 πόντους.
Έχω αγώνα την άλλη εβδομάδα στην Αθήνα, μετά Diamond League και μετά το Βαλκανικό που θα είμαι σούπερ μπορεί να γίνει το πανελλήνιο ρεκόρ. Σήμερα μπορούσα λίγο πάνω από τα 8,50μ., όχι για πανελλήνιο ρεκόρ».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί στα 1,1747 δολάρια
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τελικά, είναι ή δεν είναι ο αυθεντικός “Φραπές”, ο Ξυλούρης που φώναξαν στη εξεταστική;
- Μ. Κατρίνης: Η ανάρτηση του βουλευτή για τον γιο του που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα
- Alpha Bank: Ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της AXIA Ventures Group
- Ιταλία: Δημοσιονομικά μέτρα στοχεύουν τράπεζες και ασφαλιστικές – Γκρινιάζει η ΕΚΤ
- Σάμος: Στο ΕΣΠΑ η δημιουργία Κέντρου Επιστήμης, Λόγου και Τέχνης στο πρώην Ξενία
- Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Χρηστίδης εναντίον Πιτσιλή: Η ΑΑΔΕ δεν είναι η Αρχή που θα έπρεπε να εντοπίσει “Φραπέδες” και “Χασάπηδες”;
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









