Τα ιταλικά δημοσιεύματα μιλούν για αναστάτωση στη διαδοχή, με τον επικεφαλής να ανακοινώνεται από τον Σεπτέμβριο
Δύσκολες ώρες περνά το ιταλικό brand Valentino μετά και από την παραίτηση του CEO του, Jacopo Venturini, γεγονός, βέβαια, το οποίο είχε κυκλοφορήσει από τις αρχές του καλοκαιριού.
Πριν από λίγα 24ωρα με μια σύντομη ανακοίνωση, η εταιρεία ανέφερε απλώς: «Η Valentino ανακοινώνει ότι κατέληξε σε αμοιβαία συμφωνία με τον Jacopo Venturini για τον τερματισμό της απασχόλησής του και των ρόλων του στο διοικητικό συμβούλιο, καθώς ο κ. Venturini αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα για προσωπικούς λόγους».
Τα ιταλικά δημοσιεύματα μιλούν για αναστάτωση στη διαδοχή, με τον επικεφαλής να ανακοινώνεται από τον Σεπτέμβριο.
Τον Ιούνιο, καθώς κυκλοφορούσαν φήμες για το μέλλον του, η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι ο Venturini βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια από την επιχείρηση που – όπως και τόσες άλλες στον τομέα των ειδών πολυτελείας και υπερπολυτελείας – έχει δει πρόσφατα μείωση των πωλήσεων και των κερδών.
Παρόλαυτα, δεν υπήρξαν νέα για τον δημιουργικό διευθυντή Alessandro Michele, τον πρώην επικεφαλής δημιουργικού της Gucci, αλλά πιστεύεται ότι θα παραμείνει στη θέση του.
Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια έχουν παρατηρηθεί πολλές κινήσεις τόσο σε δημιουργικούς όσο και σε εκτελεστικούς ρόλους στις κορυφαίες ετικέτες πολυτελείας στον κόσμο, καθώς ο τομέας αντιμετωπίζει μια επιβράδυνση που δεν φαίνεται να τελειώνει με ορισμένες μάρκες να βλέπουν μεγάλες, διψήφιες πωλήσεις και πτώση κερδών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ισπανία: Συνεχίζουν να μαίνονται οι δασικές πυρκαγιές
- Πεκίνο: Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι Παγκόσμιοι Αγώνες Ανθρωποειδών Ρομπότ
- Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί οριακά 0,02%, στα 1,1701 δολάρια
- Προϋπολογισμός: Πάνω από 40 δισ. ευρώ τα έσοδα από φόρους το επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου
- Ρεπορτάζ της Le Monde για τα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία
- Νέες δωρεές από εφοπλιστές προς φορείς Ελληνικού Δημοσίου
- Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές
- Qantas: Πρόστιμο 50 εκατ. ευρώ για παράνομες απολύσεις εργαζομένων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις