Διαδοχικές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τη γερμανίδα Καγκελάριο, Angela Merkel και τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Francois Hollande, είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση για το Κυπριακό.
Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, τονίστηκε η σημασία που έχει για την Ευρώπη και τις ευρωτουρκικές σχέσεις η εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης, ενώ υπογραμμίστηκε ο κρίσιμος ρόλος της ΕΕ στις συνομιλίες.
Ο έλληνας πρωθυπουργός συμφώνησε και με τους δύο ηγέτες να παραμείνουν σε σταθερή επικοινωνία κατά την επόμενη περίοδο διεξαγωγής της πολυμερούς Διάσκεψης της Γενεύης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σε αναχαίτιση drone με προέλευση τον Λίβανο προχώρησαν ελληνικά F-16 στην Κύπρο (Βίντεο)
- Νέο ξέσπασμα για το φυσικό αέριο, που η τιμή του έχει διπλασιαστεί σε τρεις ημέρες
- ΑΦΟΙ Ι.& Β. ΛΑΔΕΝΗΣ Α.Ε."ΜΙΝΕΡΒΑ" Β. ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ
- QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- ΕΚΤΕΡ: Σύμβαση 24,5 εκατ. ευρώ με τον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης για κολυμβητικό συγκρότημα
- Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε ξενοδοχείο κοντά στη Βηρυτό
- Τράπεζα Πειραιώς: Ηπια ανάκαμψη 0,92% στα αγροτικά προϊόντα τον Φεβρουάριο 2026
- ΕΚΤΕΡ Α.Ε. - ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








