Συμφωνία, με την οποία η KENFOOD τροφογνωσία ΑΒΕΕ θα απορροφηθεί στο ερχόμενο διάστημα από θυγατρική εταιρεία της Μύλοι Λούλη υπέγραψε την περασμένη Παρασκευή, η εταιρεία Μύλοι Λούλη Α.Ε.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι όροι της συμφωνίας προβλέπουν ότι, εφόσον ληφθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις, η KENFOOD τροφογνωσία ΑΒΕΕ θα απορροφηθεί στο ερχόμενο διάστημα από θυγατρική εταιρεία της Μύλοι Λούλη.
Η νέα εταιρεία θα διατηρήσει το εμπορικό σήμα «KENFOOD» καθώς επίσης και την υφιστάμενη δομή της KENFOOD τροφογνωσία ΑΒΕΕ τόσο παραγωγικά, όσο και εμπορικά.
Η KENFOOD τροφογνωσία ΑΒΕΕ από το 1996 δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή μειγμάτων αρτοποιίας και την παραγωγή – εμπορία πρώτων υλών τροφίμων για την αρτοποιία, ζαχαροπλαστική, μακαρονοποιία, παραγωγή σφολιάτας κ.α.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Δωρεά οχήματα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από μιντιακό παίκτη
- Ενταση μεταξύ Ιαπωνίας και Κίνας
- Ρωσικό εγκώμιο σε ΗΠΑ για τη νέα στρατηγική ασφαλείας
- Σαμαράς εναντίον κυβέρνησης για τους αγρότες: «Χωρίς αγρότες δεν υπάρχει χώρα»
- Ο Λάντο Νόρις παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1
- Και «επισήμως» ζευγάρι Katy Perry – Justin Trudeau
- Καμμένος: Ύμνοι για τους «Αμερικανούς προστάτες», λάβρος για τους «Γερμανούς κατακτητές»
- ΣΥΡΙΖΑ: Μαύρο Bypass ταμείο η «Ομάδα Αλήθειας», της χρεοκοπημένης ΝΔ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








