Η έλευσή της ήταν γνωστή, ήδη, από τις αρχές Δεκεμβρίου
H Σόνια Καζόνι, δημοσιογράφος και στέλεχος επικοινωνίας τα τελευταία χρόνια είναι το νέο πρόσωπο δίπλα στην Τζούλια Τσέτη, CEO της φαρμακευτικής εταιρείας UniPharma και της Intermed.
Υπενθυμίζεται ότι η Τζούλια Τσέτη είχε έρθει πριν μερικούς μήνες στο προσκήνιο, καθώς ήταν η δεύτερη ”μονομάχος” για τη θέση της Προέδρου του ΣΕΒ, μαζί με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο και ήταν γνωστό ότι επιθυμούσε πλέον να ”χτίσει” μια ομάδα επικοινωνίας, πέρα από κάποιους εξωτερικούς συνεργάτες που είχε για αυτές τις θέσεις.

H Τζούλια Τσέτη
Η κ. Καζόνι ανακοίνωσε την έλευσή της στην εταιρεία στη θέση της επικεφαλής εταιρικής επικοινωνίας από τα Social media, αποχωρώντας από την ίδια θέση στην εταιρεία παραγωγής Barking Well του Νίκου Κοκλώνη.
Προηγουμένως, το στέλεχος αυτό ήταν στην ίδια θέση στο κανάλι Open, ενώ έχει περάσει από διάφορες θέσεις στα περιοδικά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Σε άλλον βγάλανε το όνομα, όμως άλλος έχει τη χάρη και την ευθύνη
- Το σχέδιο τριετίας του Υπερταμείου για εκσυγχρονισμό υποδομών, προσέλκυση επενδυτών και έμφαση στη νέα οικονομία – Στόχος μερίσματα 700 εκατ. στο Δημόσιο
- Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Ν. 3556/2007: Γνωστοποίηση Σημαντικών Συμμετοχών Ν. 3556/2007
- Ο Τραμπ «αδειάζει» τον Ρούμπιο: Το Ισραήλ δεν ανάγκασε τις ΗΠΑ να επιτεθούν στο Ιράν – To «καρφί» για τον Στάρμερ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Η μεγαλύτερη πτώση για τον Stoxx 600 από τον Απρίλιο του 2025
- Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από Λάρνακα έως τις 6/3
- ElvalHalcor: Στα 109,5 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025, μέρισμα 0,11 ανά μετοχή
- Ενέδρα και άγριος ξυλοδαρμός στον επικεφαλής της Cepal
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








