Τα λειτουργικά κέρδη της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας του κόσμου έφτασαν το α΄τρίμηνο τα 1,12 τρισ. γιεν (7,85 δισ. δολάρια), αυξημένα κατά 94% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό
Σχεδόν διπλάσια ήταν τα λειτουργικά κέρδη της Toyota το α’ τρίμηνο χρήσης, με την ιαπωνική εταιρεία να ωφελείται από την ισχυρή ζήτηση για αυτοκίνητα και την εξασθένηση του γιεν στην αγορά συναλλάγματος.
Τα λειτουργικά κέρδη της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας του κόσμου έφτασαν τα 1,12 τρισ. γιεν (7,85 δισ. δολάρια), αυξημένα κατά 94% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της Refinitiv ανέμεναν κέρδη στα 945,2 δισ. γιεν.
Σύμφωνα με το Reuters, η διοίκηση του ομίλου διατήρησε στα 3 τρισ. γιεν το guidance για τα κέρδη στο σύνολο του οικονομικού έτους, έναντι εκτίμησης των αναλυτών για κέρδη 3,6 τρισ. γιεν. Η εταιρεία ανέφερε σε ανακοίνωση της πως μπορεί να αναθεωρήσει την παραπάνω πρόβλεψη στα μισά του οικονομικού έτους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Υπερταμείο: Ξεκινάει ο διεθνής διαγωνισμός για την παραχώρηση της μαρίνας Καλαμαριάς
- Audi Revolut Formula 1 Team: Αποκαλυπτήρια ονόματος και λογότυπου της ομάδας
- Περισσότεροι από 40 νέοι και νέες γνώρισαν από κοντά τη Vodafone στο Business Days 2025
- Aegean: Ο Γεώργιος Χριστόπουλος νέος μέλος στο ΔΣ
- Χρηματιστήριο: Έκλεισε με το οριακό +0,15% και άλμα 4,6% από την Eurobank
- Prodea: Αναβολή Γενικής Συνέλευσης για την τροποποίηση όρων ομολογιακού δανείου
- Bloomberg: Η Eurobank σχεδιάζει δυο συναλλαγές ασφάλισης εταιρικών δανείων
- «Καλσόν-γκεϊτ» στη Βουλή: Μήνυση κατά Ζωής προανήγγειλε η Μαρία Συρεγγέλα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








