H Tράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνει στην μάχη κατά του Covid-19, και με στόχο να συνδράμει συμπολίτες μας με σοβαρά προβλήματα υγείας που είναι περισσότερο ευάλωτοι, προχωρά στη διάθεση κατοικιών για την φιλοξενία καρκινοπαθών, καθώς και των συγγενών και των συνοδών τους.   
Η πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς υλοποιείται μέσω της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας. Συγκεκριμένα, η ενέργεια αφορά στη δωρεάν διάθεση για φιλοξενία 26 εξοπλισμένων και λειτουργικών κατοικιών σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. 
Στόχος της ενέργειας είναι οι ασθενείς με καρκίνο, αλλά και οι συγγενείς/συνοδοί τους που αναγκάζονται να απομακρυνθούν από τις κατοικίες τους για να νοσηλευθούν ή να εξεταστούν σε κεντρικά νοσοκομεία της χώρας, να έχουν μια φιλόξενη και ασφαλή διαμονή.  
Τα ακίνητα θα παραχωρηθούν προς φιλοξενία μέχρι το τέλος του έτους στην Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου, ενώ το κόστος παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, ύδρευσης και κοινοχρήστων θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την Τράπεζα Πειραιώς .
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Τράπεζας Πειραιώς, o Ανώτερος Γενικός Διευθυντής , Επικεφαλής του Group Real Estate του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate, κ.  Γεώργιος Κορμάς, δήλωσε: «Σε τόσο μεγάλες κρίσεις οφείλουμε να σκεφτόμαστε αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη. 
Μπορεί σήμερα να έχουμε κερδίσει την πρώτη μάχη, ωστόσο ο πόλεμος με τον κορωνοϊό συνεχίζεται.  Για πολλούς συμπολίτες μας, οι οποίοι δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο, η νέα πραγματικότητα δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερα εμπόδια και κινδύνους.
Η Τράπεζα Πειραιώς, θέλοντας να στηρίξει στην πράξη τον αγώνα τους, τους παρέχει φιλοξενία για μια ασφαλή και άνετη διαμονή για όσο διάστημα χρειάζεται να βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με απώλειες, υπό την επήρεια επιτοκίων ΕΚΤ και πληθωρισμού ευρωζώνης
- Μπλε Κέδρος: Στα 18,9 εκατ. ευρώ η πώληση της Φ Real Estate
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: Κρούσματα σε 250 εκτροφές στην Κ. Μακεδονία – Θανατώθηκαν 57.000 ζώα
- Παρέμβαση Βαληνάκη: Η άρση 12 εμπάργκο προς την Τουρκία στις ζημίες της “Διακήρυξης Αθηνών”
- ΕΧΑΕ: Με ποσοστό 7,83% η Praude Asset Management και με 0,5% η Jefferies International
- Μοτοδυναμική: Αυξημένα 1,3% στα 10,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 9μηνο
- ΟΛΘ: Η κοινοπραξία ΜΕΤΚΑ – ΤΕΚΑΛ προσωρινή ανάδοχος για τον Προβλήτα 6
- Πιερρακάκης με Πιοτρ Σεράφιν (Επίτροπο ΕΕ) για επενδύσεις σε άμυνα, καινοτομία και ενέργεια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
 
 







