Χωρίς να ακολουθήσει εκκαθάρισή της, καθώς και ενοποίηση των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού μεταξύ θυγατρικής και εταιρείας
H Trastor ανακοίνωσε ότι στις 27.06.2024 ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγχώνευσης με την κατά 100% θυγατρική της εταιρεία με την επωνυμία “ΚΥΝΟΥΡΙΑ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
H Trastor A.E.E.A.Π. , γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι στις 27.06.2024 ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγχώνευσης με την κατά 100% θυγατρική της εταιρεία με την επωνυμία “ΚΥΝΟΥΡΙΑ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” (εφεξής η “Θυγατρική”).
Η συγχώνευση ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4601/2019, όπως ισχύει, σε συνδυασμό με τις διατάξεις των άρθρων 1 – 5 του Ν. 2166/1993, όπως ισχύει, με απορρόφηση της Θυγατρικής από την Εταιρεία και διαγραφή της Θυγατρικής από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.), χωρίς να ακολουθήσει εκκαθάρισή της, καθώς και ενοποίηση των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού μεταξύ Θυγατρικής και Εταιρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΔΕΗ: Νέες ψηφιακές υπηρεσίες και προϊόντα το 2026
- Με χορηγία Βαγγέλη Μαρινάκη η ανακαίνιση του Παναθηναϊκού Σταδίου από την Capital Maritime
- Eurostat: Η βιομηχανική παραγωγή αυξήθηκε 2% στην ευρωζώνη τον Οκτώβριο – Με +6,9% δεύτερη η Ελλάδα
- ΕΛΣΤΑΤ: Μειώνεται το εξωτερικό έλλειμμα το β’ τρίμηνο του 2025
- Συντάξεις Νοεμβρίου: Μεγάλωσε κι άλλο η ψαλίδα δημοσίου – ιδιωτικού τομέα στα +716, 76 ευρώ
- ΕΛΣΤΑΤ: Υποχωρούν οι κενές θέσεις εργασίας το γ’ τρίμηνο 2025
- ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε 8,1% το μισθολογικό κόστος το γ’ τρίμηνο 2025
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 3,3% στον Δείκτη Παραγωγής στις Κατασκευές γ’ τρίμηνο 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








